Te weten wat men weet, en te weten wat men niet weet, dat is kennis.

Het is niet moeilijk het goede te herkennen, maar wel het in daden om te zetten. Confucius.

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.

Informatiemanagement

Informatiemanagement zegt iets over de manier waarop een organisatie met de beschikbare informatie uit de verschillende systemen omgaat. Als deze informatie goed ontsloten en gepresenteerd wordt, interpreteren organisaties deze op doeltreffende wijze en presteren zij optimaal. Informatiemanagement vormt in feite de aansluiting tussen de business en IT services. Informatie mag worden gezien als een resource, net zoals personeel of andere faciliteiten. Vanuit vele processen binnen een organisatie is de behoefte aan (realtime) stuurinformatie groot.

IN DE PRAKTIJK

Bart Vink & Partners biedt expertise op het vlak van informatiemanagement. Binnen dit ecosysteem zijn vele functies, rollen en projecten mogelijk. Denk aan: programmamanager, implementatie- of veranderconsultant en solution- of applicatie-architect.

Een voorbeeld van iemand die via Bart Vink & Partners aan de slag is gegaan binnen informatiemanagement:

WIE           Tim Willems
WAT         Implementatie Consultant Dynamics CRM
WAAR      PixelZebra BV


ROL          Adviseur voor klantprocessen en de implementatie van CRM als business analist, projectmanager, applicatie specialist en trainer.
QUOTE     Tim: “De impact die onze adviezen en CRM inrichting hebben op de business ontwikkelingen van onze klanten is groot. Dit vormt voor mij een bron van inspiratie om de beste te blijven in mijn vak.”

Je bevindt je hier Home > Over ons > ECOsystemen > Informatiemanagement
Deel met jouw netwerk
Nieuwe vacatures gelijk in de mail?
Maak een Vacature Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
© 2017 Bart Vink & Partners|Disclaimer|Sitemap|Veelgestelde vragen|