Onze partners

Joust Young Professionals

Joust Young Professionals (www.joust.nl) is een Utrechts bedrijf dat hoogopgeleiden verbindt aan banen bij opdrachtgevers in de IT, bedrijfskunde en finance & control. Dat doet Joust Young Professionals door maatwerk traineeships, projecten en werving & selectie. Joust beschikt over een groot netwerk en de expertise om te zorgen dat kandidaten een steile leercurve door te maken. Joust zorgt er voor dat starters zich snel goed voelen binnen een organisatie en zich ontwikkelen in het vakgebied en zo bijdragen aan succes van de opdrachtgever. Deze aanpak vraagt om maatwerk. Joust werkt samen met Bart Vink & Partners om zo de juiste begeleiding, vakinhoudelijke trainingen en genoeg persoonlijke aandacht te kunnen bieden aan starters.

Reporting Insight

Reporting Insight (www.reportinginsight.com) is een Utrechts bedrijf actief in Advies, Interim management en Werving en Selectie ter ondersteuning van de CFO in het vakgebied Finance & Control. De Werving en selectie diensten zijn er op gericht om ervaren hoogopgeleiden professionals te verbinden met opdrachtgevers in finance & control banen. De interim management activiteiten zijn er op gericht om diverse specialisten in het finance vakgebied te bemiddelen voor opdrachtgevers in het CFO netwerk. De advies en project activiteiten helpen de CFO's aan snellere en betrouwbare rapportage om gerichter op de business drivers te sturen.
Laatste vacatures
inUtrecht
Sales Lead Cloud Business Solutions, Utrecht. Are you looking for a career at the intersection of IT en Business, for an innovative and growing company in Utrecht?
inUtrecht
Technical ServiceNow Consultant, Utrecht. Are you looking for a career at the intersection of IT en Business, for an innovative and growing company in Utrecht?
inZoetermeer
Als Informatiemanager Bedrijfsvoering in Zoetermeer verbeter jij de zorg met ICT! Je adviseert directie & management over het informatiebeleid en geeft vorm aan informatievoorziening binnen de instelling. Je vertaalt innovatief informatiebeleid naar projectplannen. 
inUtrecht
Sales Lead Cloud Business Solutions, Utrecht. Op zoek naar een carrière op het snijvlak tussen Business en IT, bij een innovatief en groeiend bedrijf in Utrecht?
inZoetermeer
Als Informatiemanager in Zoetermeer verbeter jij de zorg voor cliënten ICT! Je adviseert directie en management over het te voeren informatiebeleid en geeft vorm aan de wijze waarop de informatievoorziening binnen de instelling gerealiseerd kan worden. Vertalen van innovatief informatiebeleid naar meerjarenprojectplannen.