Onze partners

Joust Young Professionals

Joust Young Professionals (www.joust.nl) is een Utrechts bedrijf dat hoogopgeleiden verbindt aan banen bij opdrachtgevers in de IT, bedrijfskunde en finance & control. Dat doet Joust Young Professionals door maatwerk traineeships, projecten en werving & selectie. Joust beschikt over een groot netwerk en de expertise om te zorgen dat kandidaten een steile leercurve door te maken. Joust zorgt er voor dat starters zich snel goed voelen binnen een organisatie en zich ontwikkelen in het vakgebied en zo bijdragen aan succes van de opdrachtgever. Deze aanpak vraagt om maatwerk. Joust werkt samen met Bart Vink & Partners om zo de juiste begeleiding, vakinhoudelijke trainingen en genoeg persoonlijke aandacht te kunnen bieden aan starters.

Reporting Insight

Reporting Insight (www.reportinginsight.com) is een Utrechts bedrijf actief in Advies, Interim management en Werving en Selectie ter ondersteuning van de CFO in het vakgebied Finance & Control. De Werving en selectie diensten zijn er op gericht om ervaren hoogopgeleiden professionals te verbinden met opdrachtgevers in finance & control banen. De interim management activiteiten zijn er op gericht om diverse specialisten in het finance vakgebied te bemiddelen voor opdrachtgevers in het CFO netwerk. De advies en project activiteiten helpen de CFO's aan snellere en betrouwbare rapportage om gerichter op de business drivers te sturen.

IMNEO

IMNEO: Informatiemanagement (IM) Nieuwe Stijl (NEO)

En dat is precies wie IMNEO is: professionals in Informatiemanagement met een specialisatie in functioneelbeheer, die met een nieuwe en frisse blik naar het domein kijken. Met als missie: met diepgaande kennis van het domein het verschil maken bij en met onze opdrachtgevers en relaties.

IMNEO houdt van uitdagingen, neemt initiatief en wil inspireren. Met deze mentaliteit helpt IMNEO relaties met de aanpak van vraagstukken en brengen ze verder dan ze al zijn.

Laatste vacatures
inAmsterdam Zuidoost
Wil jij als Functioneel Beheerder in Amsterdam Zuidoost meewerken aan het verbeteren van de processen en applicaties? Lees dan verder!
inVertrouwelijk
Als Business Analist in Utrecht ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de business, door het verbeteren van bedrijfsprocessen en informatievoorziening. Je adviseert het management, vertaalt de bedrijfsstrategie naar concrete projectdoelstellingen en communiceert deze binnen het bedrijf, de projecten en de verschillende vestigingen. 
inHengelo
Proactieve Functioneel Beheerder bij een zorginstelling in Hengelo op een ICT gerichte afdeling.
inDen Haag
Als Functioneel Tester in Den Haag bewaak je de kwaliteit van de applicaties bij een grote distribiteur van zorgmiddelen. in de functie vertaal je business requirements en (non)functionele requirements naar acceptatiecriteria en testgevallen voor nieuwe informatiesystemen of aanpassingen aan bestaande systemen.
inUtrecht
Consultant Informatie management in Utrecht die zorgt voor goed functionerende applicaties en bedrijfsprocessen. Wil jij vanuit een visie hier een bijdrage in leveren? Lees dan verder..