Onze partners

Joust Young Professionals

Joust Young Professionals (www.joust.nl) is een Utrechts bedrijf dat hoogopgeleiden verbindt aan banen bij opdrachtgevers in de IT, bedrijfskunde en finance & control. Dat doet Joust Young Professionals door maatwerk traineeships, projecten en werving & selectie. Joust beschikt over een groot netwerk en de expertise om te zorgen dat kandidaten een steile leercurve door te maken. Joust zorgt er voor dat starters zich snel goed voelen binnen een organisatie en zich ontwikkelen in het vakgebied en zo bijdragen aan succes van de opdrachtgever. Deze aanpak vraagt om maatwerk. Joust werkt samen met Bart Vink & Partners om zo de juiste begeleiding, vakinhoudelijke trainingen en genoeg persoonlijke aandacht te kunnen bieden aan starters.

Reporting Insight

Reporting Insight (www.reportinginsight.com) is een Utrechts bedrijf actief in Advies, Interim management en Werving en Selectie ter ondersteuning van de CFO in het vakgebied Finance & Control. De Werving en selectie diensten zijn er op gericht om ervaren hoogopgeleiden professionals te verbinden met opdrachtgevers in finance & control banen. De interim management activiteiten zijn er op gericht om diverse specialisten in het finance vakgebied te bemiddelen voor opdrachtgevers in het CFO netwerk. De advies en project activiteiten helpen de CFO's aan snellere en betrouwbare rapportage om gerichter op de business drivers te sturen.

IMNEO

IMNEO: Informatiemanagement (IM) Nieuwe Stijl (NEO)

En dat is precies wie IMNEO is: professionals in Informatiemanagement met een specialisatie in functioneelbeheer, die met een nieuwe en frisse blik naar het domein kijken. Met als missie: met diepgaande kennis van het domein het verschil maken bij en met onze opdrachtgevers en relaties.

IMNEO houdt van uitdagingen, neemt initiatief en wil inspireren. Met deze mentaliteit helpt IMNEO relaties met de aanpak van vraagstukken en brengen ze verder dan ze al zijn.

Laatste vacatures
inVertrouwelijk
Kortom: een functie waar je van tactisch tot uitvoerend niveau alles doet om onze bedrijfsprocessen te ondersteunen en tegemoet te komen aan de behoefte van de gebruikersorganisatie. Je hebt een belangrijke adviesfunctie en werkt mee aan verbeterprojecten. De belangrijkste applicaties waar we mee werken zijn Canvas, Eduframe, en Qualtrics. Je komt werken in een enthousiast team van een Applicatiebeheerder en een (interim) ICT Projectmanager.
inDen Hoorn
Wil jij werken als Functioneel Beheerder voor Identity & Access Management (IAM) bij een retail en services organisatie? Lees dan snel verder!
inRotterdam
[chapo]
inUtrecht
Ben jij een Scrum master die belemmeringen, obstakels en problemen snel kan verhelpen? Weet jij verschillende partijen te verbinden? En help jij een organisatie graag verder in de transitie naar een gecentraliseerd IT-landschap? Lees dan snel verder!
inUtrecht
[chapo]