Het Team

 

Chantal Antheunisse | Recruitment Consultant

Nieuwsgierigheid is mijn grootste drijfveer in het leven, maar ook in mijn rol als consultant. Nieuwsgierig naar alle beweegredenen van de mens, het bedrijf achter de vacature, de soms-niet-bij-te-houden ontwikkelingen binnen ons werkveld en de persoon(lijkheid) achter de CV. Met al deze kennis geloof ik dat je de beste verbinding kan maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Met mijn achtergrond in de toegepaste cognitieve psychologie, heb ik mij begeven op raakvlak menselijk waarnemen & IT. Daarbij heb ik al heel wat ervaring op mogen doen in de horeca, fmcg, woondiensten, e-commerce en zorg branche. Ben jij ook nieuwsgierig?

Neem gerust contact op over het invullen van vacatures bij jouw organisatie en informatie of advies voor een volgende carrière stap.

M: +31 (0)618408930 E: chantal@bartvinkenpartners.nl

Peter den Boer | Partner

Ik ben Peter den Boer en als partner zet ik mij in voor diverse recruitment opdrachten en onderhoud ik het netwerk van onze relaties; opdrachtgevers en IT professionals. Ik heb een achtergrond in de ICT en dan met name op het snijvlak met de bedrijfsprocessen. Als consultant, projectmanager en later in meer commerciële rollen ben ik bij veel ICT projecten betrokken geweest waarbij de interactie met de organisatie zelf mij altijd het meeste heeft aangesproken.

Die ervaring gebruik ik in mijn dagelijkse werk waarbij ik met opdrachtgevers de rol probeer scherp neer te zetten en te vertalen naar kwaliteiten die hiervoor bij een kandidaat gezocht moeten worden. Mensen bij elkaar brengen en tot een goede match laten komen vind ik belangrijk en het feit dat je mensen mag begeleiden in een belangrijke stap naar een nieuwe baan maakt het bijzonder. Mijn missie is om mensen en bedrijven te verbinden met een succesvolle samenwerking tot gevolg waarbij jij als professional wordt geholpen in het verder ontwikkelen van je carrière en de opdrachtgever tevreden is met een fijne collega.

Neem gerust contact op over vacatures en sales
M: (06) 4175 3865
E: Peter@bartvinkenpartners.nl

Peggy Simon | Recruitment Consultant

Ontwikkelen en verbinden dat zijn de twee kernwoorden die mij drijven als professional. Met een achtergrond in Strategisch HRM en focus op verandering van gedrag bij verandering in werk kan ik het verschil maken als recruitment consultant. Het snijvlak tussen Business en IT vraagt om verbinding en is continu in ontwikkeling.

Het achterhalen van de vraag achter de vraag van onze opdrachtgevers om het juiste profiel te schetsen en zo een bijdrage leveren aan het primaire proces is een mooie uitdaging! Ik vind het interessant om bij onze kandidaten naar boven te halen wat hen drijft en waar ze blij van worden, de kunst is om ze aan de juiste opdrachtgever te koppelen en een win-win situatie te creëren. Onze persoonlijke benadering en begeleiding van kandidaten past me als een jas.

Neem gerust contact op over vacatures of coaching vragen.

M: (06) 28023132
E: peggy@bartvinkenpartners.nl

Ramon Weerheim | Recruitment Consultant

Tijdens mijn studie Toegepaste Psychologie ontdekte ik al snel wat mij het meest interesseerde; het van betekenis kunnen zijn voor mensen bij vraagstukken in hun leven. Het begeleiden naar de volgende stap staat hierbij voor mij centraal. Werk is een belangrijk onderdeel van het leven en draagt bij aan levens geluk! Als consultant is het mooi om specifiek op het gebied van werken en leven een bijdrage te leveren. Bij Bart Vink en Partners werk ik met gelijkgestemden en ga ik uit van drijfveren en ambities van kandidaten. Een nieuwe baan moet ook een plek zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Tijdens en na mijn studie heb ik als teamleider en trainer in de horeca gewerkt. Ik vond het fascinerend om met en voor een groot aantal verschillende personen te werken. Zowel opdrachtgevers als collega's hadden hun eigen stijl en doelstellingen. Hierin was ik de verbindende factor. Inzien wat de ander nodig had en dat omzetten naar duidelijke stappen was mijn aanpak en neem ik ook mee in mijn rol als consultant. De wereld van Informatie Management, IT en Data ontvouwen zich voor mij in razend tempo. Met het feit dat de ontwikkelingen in deze wereld alleen maar sneller gaan, kan ik hier de komende jaren nog veel in blijven ontdekken.

Neem gerust contact op over vacatures of coaching vragen.
M: (06) 18408930
E: ramon@bartvinkenpartners.nl

Bart Vink | Managing Consultant

Hallo mijn naam is Bart Vink. Ik ben consultant en headhunter met een focus op Informatiemanagement en Informatietechnologie en medeoprichter van Bart Vink & Partners.

Op mijn 38e had ik alles bereikt wat ik voor ogen had: een goede baan bij een gerenommeerd IT bedrijf, leidinggevende van verschillende projectteams en verantwoordelijk voor levering aan vele aansprekende klanten. Ik heb een aantal grote opdrachten mogen verkopen en leveren, waarvan Burgernet in mijn ogen de meest aansprekende is.

Toch vond ik de 'mens kant' boeiender dan de techniek. Ik realiseerde me dat ik op het carrièrepad bij een grote corporate zat en me steeds minder ging bezighouden met zaken die ik echt leuk vind. Ik gooide het roer om en ontdekte mijn passie: het helpen van mensen in hun carrière en hen daardoor in staat stellen persoonlijk en professioneel te groeien.

Neem gerust contact op over vacatures en sales.
M: (06) 54937459
E: bart@bartvinkenpartners.nl

& Partners

Samen met de partners Dennis de Gier, Peter den Boer, Raphael van der Tuin, Ernst Jan Berger, Aron Schilder en Sven van Bockel richtte we Bart Vink & Partners op. Wij verzorgen interim bemiddeling, werving en selectie trajecten en leveren recruitment services aan opdrachtgevers. De afgelopen jaren hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen van recruitment services op het snijvlak van ICT en Sales. Als expert in dit vakgebied geven we lezingen over deze onderwerpen. Bart Vink & Partners werkt ook samen met de Partnerbedrijven Joust (voor Young Professionals) en Reporting Insight (voor Financial management).
Laatste vacatures
inHengelo
Proactieve Functioneel Beheerder zorg / e-health Hengelo op een ICT regie gerichte afdeling
inUtrecht
Accountmanager in Utrecht. Werk je graag in een team en wil je doorgroeien naar een zelfstandige functie met eigen markt? En diverse bedrijven zien en meedenken in oplossingen op het vlak van interim en werving en selectie? Wij zijn opzoek naar een sociale, leergierige collega!
inDen Haag
Ben jij ervaren met beheer op CRM en/of ERP pakketten. En wil je vanuit Den Haag voor verschillende opdrachtgevers werken? Lees dan verder...
inUtrecht Centrum
Sales Consultant in Utrecht Centrum. 
inDen Haag
Ben jij iemand die van aanpakken houdt, heb je inmiddels enige jaren ervaring als Microsoft Dynamics CRM consultant?  Wij zoeken een Lead CRM Consultant met lef en ervaring in Microsoft Dynamics CRM.