Het Team

Meta Puntman | Recruitment Consultant

Ik heb altijd belangstelling gehad voor wat mensen motiveert en wat maakt of ze zich willen inzetten. Voor mijn masterthesis deed ik onderzoek naar de werkgever-werknemer relatie bij thuiswerken. Met deze kennis en mijn eerdere werkervaring als projectcoördinator help ik mensen nu om zich zowel persoonlijk als professioneel te kunnen ontwikkelen bij een nieuwe organisatie. Ik volg met interesse de innovaties binnen informatiemanagement en mijn focus ligt op functies tussen de werelden van Business en IT.

Neem gerust contact op over advies voor je carrière of over het invullen van vacatures bij jouw organisatie.

M: (06) 148 340 48
E: meta@bartvinkenpartners.nl

Peter den Boer | Partner

Ik ben Peter den Boer en als partner zet ik mij in voor diverse recruitment opdrachten en onderhoud ik het netwerk van onze relaties; opdrachtgevers en IT professionals. Ik heb een achtergrond in de ICT en dan met name op het snijvlak met de bedrijfsprocessen. Als consultant, projectmanager en later in meer commerciële rollen ben ik bij veel ICT projecten betrokken geweest waarbij de interactie met de organisatie zelf mij altijd het meeste heeft aangesproken. Die ervaring gebruik ik in mijn dagelijkse werk waarbij ik met opdrachtgevers de rol probeer scherp neer te zetten en te vertalen naar kwaliteiten die hiervoor bij een kandidaat gezocht moeten worden. Mensen bij elkaar brengen en tot een goede match laten komen vind ik belangrijk en het feit dat je mensen mag begeleiden in een belangrijke stap naar een nieuwe baan maakt het bijzonder. Mijn missie is om mensen en bedrijven te verbinden met een succesvolle samenwerking tot gevolg waarbij jij als professional wordt geholpen in het verder ontwikkelen van je carrière en de opdrachtgever tevreden is met een fijne collega.

Neem gerust contact op over vacatures en sales.

M: (06) 417 538 65
E: peter@bartvinkenpartners.nl

Jip Gradener | Consultant

Ik ben Jip Gradener en ben begonnen in het HR-werkveld met een Bachelor HR, tijdens mijn studie heb ik verschillende stages gelopen in zowel de profit als de non-profit sector. Daarna heb ik gewerkt als HR-medewerker en heb ik kennis gemaakt met recruitment. Vervolgens ben ik begonnen aan een Master Community development, waarin ik mij een jaar heb verdiept in het onderwerp integratie. Integratie heeft natuurlijk veel te maken met ‘op je plek zijn’. Diversiteit heeft veel met zich meegebracht; muziek, kunst, eten en rituelen. Dit is het Nederland waar ik in opgroei, en waar ik trots op ben. Nederland is zo veel meer dan het ooit was, en al deze groepen maken deel uit van, zijn, ons Nederland.


Op je plek zijn in je huis, in je stad of dorp en op je werk. Dat staat parallel aan jezelf thuis voelen. Ik ben gemotiveerd om mensen te ondersteunen in het vinden van de juiste omgevingen, en vanuit die visie ben ik bij Bart Vink & Partners gaan werken. Ik ben enthousiast om mij in te kunnen zetten voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe kansen, of om mensen nieuwe kansen te laten zien. Het voelt voor mensen soms veilig en vertrouwd om in eigen kringen te blijven. Daarom bieden wij aan de ene kant nieuwe kansen en mogelijkheden aan professionals en aan de andere kant ondersteunen we de organisaties die een functie wil vervullen.

Neem gerust contact op over advies voor je carrière of over het invullen van vacatures bij jouw organisatie.

M: (06)136 261 26
E: jip@bartvinkenparters.nl

 

Yentl Neutkens | Consultant

Hallo! mijn naam is Yentl Neutkens en ik ben na het afronden van mijn studie Journalistiek de Informatie Management en recruitment wereld ingestapt. Ik neem mijn journalistieke achtergrond en mijn brede belangstelling mee om de verhalen van onze kandidaten goed te begrijpen. De intrinsieke motivatie van mensen vinden en hierin een helpende hand bieden is iets wat mij iedere dag motiveert. Dit combineren met de adviserende en coachende elementen waarin in ik me aan het ontwikkelen ben, helpt mij om kandidaten te ondersteunen en goede tips te geven. Wij zijn ten slotte iedere dag met solliciteren bezig! In mijn vrije tijd houd ik de energie hoog met bootcamp en yoga.

Neem gerust contact op over advies voor je carrière of over een van onze vacatures en opdrachtgevers.

M: 0618408930
E: yentl@bartvinkenpartners.nl

Bart Vink | Managing Consultant

Hallo mijn naam is Bart Vink. Ik ben consultant en headhunter met een focus op Informatiemanagement en Informatietechnologie en medeoprichter van Bart Vink & Partners.

Op mijn 38e had ik alles bereikt wat ik voor ogen had: een goede baan bij een gerenommeerd IT bedrijf, leidinggevende van verschillende projectteams en verantwoordelijk voor levering aan vele aansprekende klanten. Ik heb een aantal grote opdrachten mogen verkopen en leveren, waarvan Burgernet in mijn ogen de meest aansprekende is.

 

Toch vond ik de 'mens kant' boeiender dan de techniek. Ik realiseerde me dat ik op het carrièrepad bij een grote corporate zat en me steeds minder ging bezighouden met zaken die ik echt leuk vind. Ik gooide het roer om en ontdekte mijn passie: het helpen van mensen in hun carrière en hen daardoor in staat stellen persoonlijk en professioneel te groeien.

Neem gerust contact op over vacatures en sales.

M: (06) 549 374 59
E: bart@bartvinkenpartners.nl

& Partners

Samen met de partners Dennis de Gier, Peter den Boer, Raphael van der Tuin, Ernst Jan Berger, Aron Schilder en Sven van Bockel richtte we Bart Vink & Partners op. Wij verzorgen interim bemiddeling, werving en selectie trajecten en leveren recruitment services aan opdrachtgevers. De afgelopen jaren hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen van recruitment services op het snijvlak van ICT en Sales. Als expert in dit vakgebied geven we lezingen over deze onderwerpen. Bart Vink & Partners werkt ook samen met de Partnerbedrijven Joust (voor Young Professionals), Reporting Insight (voor Financial management) en IMNEO (adviseurs in functioneel beheer).
Laatste vacatures
inUtrecht
Lijkt het je leuk om je als Functioneel Specialist Osiris verder te ontwikkelen binnen een onderwijsorganisatie? Lees dan verder! 
inDelft
Scrum Master in Delft die digitale veranderingen in de (retail) business kan realiseren en daarbij een bijdrage levert aan de zorg? Lees snel verder..
inHengelo
Proactieve Functioneel Beheerder bij een zorginstelling in Hengelo op een ICT gerichte afdeling.
inUtrecht
Scrum Master in Utrecht Bij een Europese IT organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en direct van waarde kunt zijn. Wil je meer weten? Lees dan snel verder...
inDen Haag
Als Functioneel Tester in Den Haag bewaak je de kwaliteit van de applicaties bij een grote distribiteur van zorgmiddelen. in de functie vertaal je business requirements en (non)functionele requirements naar acceptatiecriteria en testgevallen voor nieuwe informatiesystemen of aanpassingen aan bestaande systemen.