Het Team

 

Nanda Goejer | Recruitment Consultant

Blijven leren, experimenteren, ontdekken en groeien. Dit is wat mij drijft in het leven en waartoe ik hoop te inspireren. Ik geloof dat dit begint bij het zien van de mens, op zowel zakelijk, inhoudelijk als persoonlijk vlak. Immers, zet de juiste persoon bij de juiste organisatie op de juiste plek en beiden zullen accelereren. Maar tot die ideale match kom je pas wanneer je de organisatie, betrokken personen en de kandidaat echt leert kennen. Het verhaal achter de vacature en de mens achter het cv.

Oprechte interesse en gezonde nieuwsgierigheid gecombineerd met een goed analytisch vermogen zijn de eigenschappen die ik hiervoor mee breng. Mijn inhoudelijke bagage heb ik opgedaan met mijn propedeuse Toegepaste Psychologie en opleiding Personeel & Arbeid, uitgebreid met een coaching opleiding. Vakinhoudelijk blijf ik mij ontwikkelen door te durven vragen en veel informatie tot mij te nemen. Dit gecombineerd met werkervaring aan zowel intermediairkant als de corporate kant anderzijds maakt dat ik een veelzijdig Recruiter ben vol energie en passie voor het vak.

Neem gerust contact op over vacatures of coaching vragen.
M: (06) 1131 0858
E: nanda@bartvinkenpartners.nl

Peter den Boer | Partner

Ik ben Peter den Boer en als partner zet ik mij in voor diverse recruitment opdrachten en onderhoud ik het netwerk van onze relaties; opdrachtgevers en IT professionals. Ik heb een achtergrond in de ICT en dan met name op het snijvlak met de bedrijfsprocessen. Als consultant, projectmanager en later in meer commerciële rollen ben ik bij veel ICT projecten betrokken geweest waarbij de interactie met de organisatie zelf mij altijd het meeste heeft aangesproken.

Die ervaring gebruik ik in mijn dagelijkse werk waarbij ik met opdrachtgevers de rol probeer scherp neer te zetten en te vertalen naar kwaliteiten die hiervoor bij een kandidaat gezocht moeten worden. Mensen bij elkaar brengen en tot een goede match laten komen vind ik belangrijk en het feit dat je mensen mag begeleiden in een belangrijke stap naar een nieuwe baan maakt het bijzonder. Mijn missie is om mensen en bedrijven te verbinden met een succesvolle samenwerking tot gevolg waarbij jij als professional wordt geholpen in het verder ontwikkelen van je carrière en de opdrachtgever tevreden is met een fijne collega.

Neem gerust contact op over vacatures en sales
M: (06) 4175 3865
E: Peter@bartvinkenpartners.nl

Manon van Rees | Recruitment Consultant

Een stip aan de horizon, een doel voor ogen en daarvoor gaan….
Dat heb ik de afgelopen jaren gedaan. Naast mijn gezin en baan in de zorg heb ik de studie Toegepaste Arbeid en Organisatie Psychologie gedaan nadat ik had besloten een carrière switch te willen maken. Een duidelijke functie had ik niet in gedachten, maar ik wist wel waar ik mijn dagen mee wilde vullen: een bijdrage leveren in de ontwikkeling van mensen binnen de context van hun werk.
Binnen mijn rol als Recruiter bij Bart Vink & Partners zie ik het als mijn persoonlijke uitdaging om van ieder gesprek een moment te maken waarbij ik mezelf en de ander weer iets verder breng. Of het nu in gesprek is met een klant of met een kandidaat, aan de telefoon of aan tafel. Vanuit nieuwsgierigheid en interesse in mensen, en hun werkervaring tot nu toe en hun ambities voor de toekomst, ontstaan interessante gesprekken waar ik veel van leer en energie uit haal.
Het doel van mijn werk is om de juiste persoon te koppelen aan een functie en om twee partijen daarmee heel blij te maken. De reis ernaartoe is voor mij echter net zo uitdagend als het doel op zich.
Dat doel is de stip aan de horizon en daar ga ik voor.

Neem gerust contact op over vacatures of coaching vragen.
M: (06) 14834048
E: manon@bartvinkenpartners.nl

Ramon Weerheim | Recruitment Consultant

Tijdens mijn studie Toegepaste Psychologie ontdekte ik al snel wat mij het meest interesseerde; het van betekenis kunnen zijn voor mensen bij vraagstukken in hun leven. Het begeleiden naar de volgende stap staat hierbij voor mij centraal. Werk is een belangrijk onderdeel van het leven en draagt bij aan levens geluk! Als consultant is het mooi om specifiek op het gebied van werken en leven een bijdrage te leveren. Bij Bart Vink en Partners werk ik met gelijkgestemden en ga ik uit van drijfveren en ambities van kandidaten. Een nieuwe baan moet ook een plek zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Tijdens en na mijn studie heb ik als teamleider en trainer in de horeca gewerkt. Ik vond het fascinerend om met en voor een groot aantal verschillende personen te werken. Zowel opdrachtgevers als collega's hadden hun eigen stijl en doelstellingen. Hierin was ik de verbindende factor. Inzien wat de ander nodig had en dat omzetten naar duidelijke stappen was mijn aanpak en neem ik ook mee in mijn rol als consultant. De wereld van Informatie Management, IT en Data ontvouwen zich voor mij in razend tempo. Met het feit dat de ontwikkelingen in deze wereld alleen maar sneller gaan, kan ik hier de komende jaren nog veel in blijven ontdekken.

Neem gerust contact op over vacatures of coaching vragen.
M: (06) 18408930
E: ramon@bartvinkenpartners.nl

Bart Vink | Managing Consultant

Hallo mijn naam is Bart Vink. Ik ben consultant en headhunter met een focus op Informatiemanagement en Informatietechnologie en medeoprichter van Bart Vink & Partners.

Op mijn 38e had ik alles bereikt wat ik voor ogen had: een goede baan bij een gerenommeerd IT bedrijf, leidinggevende van verschillende projectteams en verantwoordelijk voor levering aan vele aansprekende klanten. Ik heb een aantal grote opdrachten mogen verkopen en leveren, waarvan Burgernet in mijn ogen de meest aansprekende is.

Toch vond ik de 'mens kant' boeiender dan de techniek. Ik realiseerde me dat ik op het carrièrepad bij een grote corporate zat en me steeds minder ging bezighouden met zaken die ik echt leuk vind. Ik gooide het roer om en ontdekte mijn passie: het helpen van mensen in hun carrière en hen daardoor in staat stellen persoonlijk en professioneel te groeien.

Neem gerust contact op over vacatures en sales.
M: (06) 54937459
E: bart@bartvinkenpartners.nl

& Partners

Samen met de partners Dennis de Gier, Peter den Boer, Raphael van der Tuin, Ernst Jan Berger, Aron Schilder en Sven van Bockel richtte we Bart Vink & Partners op. Wij verzorgen interim bemiddeling, werving en selectie trajecten en leveren recruitment services aan opdrachtgevers. De afgelopen jaren hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen van recruitment services op het snijvlak van ICT en Sales. Als expert in dit vakgebied geven we lezingen over deze onderwerpen. Bart Vink & Partners werkt ook samen met de Partnerbedrijven Joust (voor Young Professionals) en Reporting Insight (voor Financial management).