Het Team

Meta Puntman | Business Manager

Hallo, mijn naam is Meta Puntman. Ik heb altijd belangstelling gehad voor wat mensen motiveert en wat maakt of ze zich willen inzetten. Met een achtergrond in de sociale wetenschappen heb ik mij sinds mijn master verdiept in de werkgever-werknemer relatie. Met deze kennis en eerdere ervaring als projectcoördinator zet ik vanuit empowerment in op organisatie- en carrièreontwikkeling. Hiermee help ik mensen om zich zowel persoonlijk als professioneel te kunnen ontwikkelen bij een nieuwe organisatie. Het is namelijk, naast inhoudelijke uitdaging, zo belangrijk om je op je plek te voelen in je team en de organisatie waar je voor werkt!  
Hierbij volg ik met interesse de innovaties binnen informatiemanagement en mijn focus ligt op functies tussen de werelden van Business en IT. Binnen ons eigen team ben ik aanspreekpunt voor de consultants en vertaal ik missie/visie/strategie naar de operatie.

Sta je open voor gesprek, wil je meer weten over vacatures, organisaties, of ons interne team? Ik kom graag met je in contact!

M: (06) 148 340 48
E: meta@bartvinkenpartners.nl

Yentl Neutkens | Consultant

Hallo! mijn naam is Yentl Neutkens en ik ben na het afronden van mijn studie Journalistiek de Informatie Management en recruitment wereld ingestapt. Ik neem mijn journalistieke achtergrond en mijn brede belangstelling mee om de verhalen van onze kandidaten goed te begrijpen. De intrinsieke motivatie van mensen vinden en hierin een helpende hand bieden is iets wat mij iedere dag motiveert. Dit combineren met de adviserende en coachende elementen waarin in ik me aan het ontwikkelen ben, helpt mij om kandidaten te ondersteunen en goede tips te geven. Wij zijn ten slotte iedere dag met solliciteren bezig! In mijn vrije tijd houd ik de energie hoog met bootcamp en yoga.

Neem gerust contact op over advies voor je carrière of over een van onze vacatures en opdrachtgevers.

M: 0618408930
E: yentl@bartvinkenpartners.nl

Teun Wouters | Consultant

Hallo! Mijn naam is Teun Wouters. Als fanatiek voetballer en een echte sporter in hart en nieren probeer ik overal het maximale uit te halen, dit zowel op het sportveld als daarbuiten. Deze drive combineer ik met een grote hoeveelheid enthousiasme, leer- en nieuwsgierigheid.

Vanuit mijn Master in Strategic Management en een Financial Economics bachelor zet ik mijn strategische en analytische vaardigheden in om zo bij te dragen aan het creëren van duurzame verbindingen tussen opdrachtgevers en kandidaten. Vanuit verschillende stages in de strategie consultancy gefocust op de publieke sector en duurzaamheid is mijn affiniteit met dit werkveld verder gegroeid.  Naast mijn sportachtergrond ben ik een actief, sociaal en communicatief vaardig persoon die zich graag onder de mensen begeeft en van alles onderneemt! 

Elk individu is anders en het is de kunst om iedereen in hun kracht te zetten om zo teams en organisaties optimaal te laten functioneren. Net als met mensen geldt dit ook voor data- en informatiestromen binnen organisaties. Samen op zoek gaan naar de ideale match; data, informatie en mensen optimaal benutten en zo hun volle potentieel laten bereiken, daar krijg ik energie van en daar ligt mijn drijfveer.  
 
Neem vooral contact op als je wilt sparren over je carrière, benieuwd bent naar mogelijke nieuwe uitdagingen voor jou of over het invullen van vacatures bij jouw organisatie. 

M: (06) 42705793 (Whatsapp of bellen)
E: teun@bartvinkenpartners.nl

Bart Vink | Managing Consultant

Hallo mijn naam is Bart Vink. Ik ben consultant en headhunter met een focus op Informatiemanagement en Informatietechnologie en medeoprichter van Bart Vink & Partners.

Op mijn 38e had ik alles bereikt wat ik voor ogen had: een goede baan bij een gerenommeerd IT bedrijf, leidinggevende van verschillende projectteams en verantwoordelijk voor levering aan vele aansprekende klanten. Ik heb een aantal grote opdrachten mogen verkopen en leveren, waarvan Burgernet in mijn ogen de meest aansprekende is.

Toch vond ik de 'mens kant' boeiender dan de techniek. Ik realiseerde me dat ik op het carrièrepad bij een grote corporate zat en me steeds minder ging bezighouden met zaken die ik echt leuk vind. Ik gooide het roer om en ontdekte mijn passie: het helpen van mensen in hun carrière en hen daardoor in staat stellen persoonlijk en professioneel te groeien.

Neem gerust contact op over vacatures en sales.

M: (06) 549 374 59
E: bart@bartvinkenpartners.nl

Peter den Boer | Partner

Ik ben Peter den Boer en als partner zet ik mij in voor diverse recruitment opdrachten en onderhoud ik het netwerk van onze relaties; opdrachtgevers en IT professionals. Ik heb een achtergrond in de ICT en dan met name op het snijvlak met de bedrijfsprocessen. Als consultant, projectmanager en later in meer commerciële rollen ben ik bij veel ICT projecten betrokken geweest waarbij de interactie met de organisatie zelf mij altijd het meeste heeft aangesproken. Die ervaring gebruik ik in mijn dagelijkse werk waarbij ik met opdrachtgevers de rol probeer scherp neer te zetten en te vertalen naar kwaliteiten die hiervoor bij een kandidaat gezocht moeten worden. Mensen bij elkaar brengen en tot een goede match laten komen vind ik belangrijk en het feit dat je mensen mag begeleiden in een belangrijke stap naar een nieuwe baan maakt het bijzonder. Mijn missie is om mensen en bedrijven te verbinden met een succesvolle samenwerking tot gevolg waarbij jij als professional wordt geholpen in het verder ontwikkelen van je carrière en de opdrachtgever tevreden is met een fijne collega.

Neem gerust contact op over vacatures en sales.

M: (06) 417 538 65
E: peter@bartvinkenpartners.nl

& Partners

Samen met de partners Dennis de Gier, Peter den Boer, Raphael van der Tuin, Ernst Jan Berger, Aron Schilder en Sven van Bockel richtten we Bart Vink & Partners op. Wij verzorgen interim bemiddeling, werving en selectie trajecten en leveren recruitment services aan opdrachtgevers. De afgelopen jaren hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen van recruitment services op het snijvlak van ICT en Sales. Als expert in dit vakgebied geven we lezingen over deze onderwerpen. Bart Vink & Partners werkt ook samen met de Partnerbedrijven Joust (voor Young Professionals), Reporting Insight (voor Financial management) en IMNEO (adviseurs in functioneel beheer).
Laatste vacatures
inUtrecht
interim Scrum Master in Utrecht die digitale veranderingen in de (retail) business kan realiseren? Lees snel verder..
inEde
IT Manager; Ede; onderwijsorganisatie
inZwolle
Manager voor IT & IM te Zwolle, ben jij iemand die de wereld van zorg & ICT verbindt? Lees dan verder!
inAmersfoort
BI specialist bij een zorgorganisatie in Amersfoort: bijdragen aan ontwikkeling van professionele data-omgeving #BIspecialist #Amersfoort #zorg
inAmsterdam
Wil jij als Business Analist in Amsterdam bedrijfsprocessen verbeteren? Lees dan snel verder!