Het Team

 

Nanda Goejer | Recruitment Consultant

Blijven leren, experimenteren, ontdekken en groeien. Dit is wat mij drijft in het leven en waartoe ik hoop te inspireren. Ik geloof dat dit begint bij het zien van de mens, op zowel zakelijk, inhoudelijk als persoonlijk vlak. Immers, zet de juiste persoon bij de juiste organisatie op de juiste plek en beiden zullen accelereren. Maar tot die ideale match kom je pas wanneer je de organisatie, betrokken personen en de kandidaat echt leert kennen. Het verhaal achter de vacature en de mens achter het cv.

Oprechte interesse en gezonde nieuwsgierigheid gecombineerd met een goed analytisch vermogen zijn de eigenschappen die ik hiervoor mee breng. Mijn inhoudelijke bagage heb ik opgedaan met mijn propedeuse Toegepaste Psychologie en opleiding Personeel & Arbeid, uitgebreid met een coaching opleiding. Vakinhoudelijk blijf ik mij ontwikkelen door te durven vragen en veel informatie tot mij te nemen. Dit gecombineerd met werkervaring aan zowel intermediairkant als de corporate kant anderzijds maakt dat ik een veelzijdig Recruiter ben vol energie en passie voor het vak.

Neem gerust contact op over vacatures of coaching vragen.
M: (06) 1131 0858
E: nanda@bartvinkenpartners.nl

Peter den Boer | Partner

Ik ben Peter den Boer en als partner zet ik mij in voor diverse recruitment opdrachten en onderhoud ik het netwerk van onze relaties; opdrachtgevers en IT professionals. Ik heb een achtergrond in de ICT en dan met name op het snijvlak met de bedrijfsprocessen. Als consultant, projectmanager en later in meer commerciële rollen ben ik bij veel ICT projecten betrokken geweest waarbij de interactie met de organisatie zelf mij altijd het meeste heeft aangesproken.

Die ervaring gebruik ik in mijn dagelijkse werk waarbij ik met opdrachtgevers de rol probeer scherp neer te zetten en te vertalen naar kwaliteiten die hiervoor bij een kandidaat gezocht moeten worden. Mensen bij elkaar brengen en tot een goede match laten komen vind ik belangrijk en het feit dat je mensen mag begeleiden in een belangrijke stap naar een nieuwe baan maakt het bijzonder. Mijn missie is om mensen en bedrijven te verbinden met een succesvolle samenwerking tot gevolg waarbij jij als professional wordt geholpen in het verder ontwikkelen van je carrière en de opdrachtgever tevreden is met een fijne collega.

Neem gerust contact op over vacatures en sales
M: (06) 4175 3865
E: Peter@bartvinkenpartners.nl

Peggy Simon | Recruitment Consultant

Ontwikkelen en verbinden dat zijn de twee kernwoorden die mij drijven als professional. Met een achtergrond in Strategisch HRM en focus op verandering van gedrag bij verandering in werk kan ik het verschil maken als recruitment consultant. Het snijvlak tussen Business en IT vraagt om verbinding en is continu in ontwikkeling.

Het achterhalen van de vraag achter de vraag van onze opdrachtgevers om het juiste profiel te schetsen en zo een bijdrage leveren aan het primaire proces is een mooie uitdaging! Ik vind het interessant om bij onze kandidaten naar boven te halen wat hen drijft en waar ze blij van worden, de kunst is om ze aan de juiste opdrachtgever te koppelen en een win-win situatie te creëren. Onze persoonlijke benadering en begeleiding van kandidaten past me als een jas.

Neem gerust contact op over vacatures of coaching vragen.

M: (06) 28023132
E: peggy@bartvinkenpartners.nl

Ramon Weerheim | Recruitment Consultant

Tijdens mijn studie Toegepaste Psychologie ontdekte ik al snel wat mij het meest interesseerde; het van betekenis kunnen zijn voor mensen bij vraagstukken in hun leven. Het begeleiden naar de volgende stap staat hierbij voor mij centraal. Werk is een belangrijk onderdeel van het leven en draagt bij aan levens geluk! Als consultant is het mooi om specifiek op het gebied van werken en leven een bijdrage te leveren. Bij Bart Vink en Partners werk ik met gelijkgestemden en ga ik uit van drijfveren en ambities van kandidaten. Een nieuwe baan moet ook een plek zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Tijdens en na mijn studie heb ik als teamleider en trainer in de horeca gewerkt. Ik vond het fascinerend om met en voor een groot aantal verschillende personen te werken. Zowel opdrachtgevers als collega's hadden hun eigen stijl en doelstellingen. Hierin was ik de verbindende factor. Inzien wat de ander nodig had en dat omzetten naar duidelijke stappen was mijn aanpak en neem ik ook mee in mijn rol als consultant. De wereld van Informatie Management, IT en Data ontvouwen zich voor mij in razend tempo. Met het feit dat de ontwikkelingen in deze wereld alleen maar sneller gaan, kan ik hier de komende jaren nog veel in blijven ontdekken.

Neem gerust contact op over vacatures of coaching vragen.
M: (06) 18408930
E: ramon@bartvinkenpartners.nl

Bart Vink | Managing Consultant

Hallo mijn naam is Bart Vink. Ik ben consultant en headhunter met een focus op Informatiemanagement en Informatietechnologie en medeoprichter van Bart Vink & Partners.

Op mijn 38e had ik alles bereikt wat ik voor ogen had: een goede baan bij een gerenommeerd IT bedrijf, leidinggevende van verschillende projectteams en verantwoordelijk voor levering aan vele aansprekende klanten. Ik heb een aantal grote opdrachten mogen verkopen en leveren, waarvan Burgernet in mijn ogen de meest aansprekende is.

Toch vond ik de 'mens kant' boeiender dan de techniek. Ik realiseerde me dat ik op het carrièrepad bij een grote corporate zat en me steeds minder ging bezighouden met zaken die ik echt leuk vind. Ik gooide het roer om en ontdekte mijn passie: het helpen van mensen in hun carrière en hen daardoor in staat stellen persoonlijk en professioneel te groeien.

Neem gerust contact op over vacatures en sales.
M: (06) 54937459
E: bart@bartvinkenpartners.nl

& Partners

Samen met de partners Dennis de Gier, Peter den Boer, Raphael van der Tuin, Ernst Jan Berger, Aron Schilder en Sven van Bockel richtte we Bart Vink & Partners op. Wij verzorgen interim bemiddeling, werving en selectie trajecten en leveren recruitment services aan opdrachtgevers. De afgelopen jaren hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen van recruitment services op het snijvlak van ICT en Sales. Als expert in dit vakgebied geven we lezingen over deze onderwerpen. Bart Vink & Partners werkt ook samen met de Partnerbedrijven Joust (voor Young Professionals) en Reporting Insight (voor Financial management).
Laatste vacatures
inDen Haag
inDen Haag