Het Team

Meta Puntman | Recruitment Consultant

Ik heb altijd belangstelling gehad voor wat mensen motiveert en wat maakt of ze zich willen inzetten. Voor mijn masterthesis deed ik onderzoek naar de werkgever-werknemer relatie bij thuiswerken. Met deze kennis en mijn eerdere werkervaring als projectcoördinator help ik mensen nu om zich zowel persoonlijk als professioneel te kunnen ontwikkelen bij een nieuwe organisatie. Ik volg met interesse de innovaties binnen informatiemanagement en mijn focus ligt op functies tussen de werelden van Business en IT.

Neem gerust contact op over advies voor je carrière of over het invullen van vacatures bij jouw organisatie.

M: (06) 148 340 48
E: meta@bartvinkenpartners.nl

Peter den Boer | Partner

Ik ben Peter den Boer en als partner zet ik mij in voor diverse recruitment opdrachten en onderhoud ik het netwerk van onze relaties; opdrachtgevers en IT professionals. Ik heb een achtergrond in de ICT en dan met name op het snijvlak met de bedrijfsprocessen. Als consultant, projectmanager en later in meer commerciële rollen ben ik bij veel ICT projecten betrokken geweest waarbij de interactie met de organisatie zelf mij altijd het meeste heeft aangesproken.

 

Die ervaring gebruik ik in mijn dagelijkse werk waarbij ik met opdrachtgevers de rol probeer scherp neer te zetten en te vertalen naar kwaliteiten die hiervoor bij een kandidaat gezocht moeten worden. Mensen bij elkaar brengen en tot een goede match laten komen vind ik belangrijk en het feit dat je mensen mag begeleiden in een belangrijke stap naar een nieuwe baan maakt het bijzonder. Mijn missie is om mensen en bedrijven te verbinden met een succesvolle samenwerking tot gevolg waarbij jij als professional wordt geholpen in het verder ontwikkelen van je carrière en de opdrachtgever tevreden is met een fijne collega.

Neem gerust contact op over vacatures en sales.

M: (06) 417 538 65
E: peter@bartvinkenpartners.nl

Max van den Bos | Recruitment Consultant

De juiste mensen op de juiste plek, dat maakt een bedrijf. Thans, dat is mijn gedachte. Een gedachte die al vroeg tijdens mijn opleiding vorm kreeg. Tijdens mijn onderzoekstages was het ook niet gek dat ik tijdens de vraagstukken over de optimalisatie van bedrijfsprocessen al snel op de ‘mens-kant’ uit kwam. Deze interesse voor mens en communicatie heb ik altijd al gehad. Daarbij komt mijn affiniteit met IT, de grote bewondering voor innovatie en de fascinatie hoe een applicatie zo verbindend kan zijn binnen een organisatie en keten. Daarom kijk ik graag mee naar een match tussen mens en bedrijf op het snijvlak van Business en IT.

Zullen wij samen naar jouw carrière wensen kijken, of ben jij op zoek naar een kandidaat die het verschil maakt in jouw organisatie? Ik zou het leuk vinden om met je te sparren en onze ervaringen te delen.

M: (06) 184 089 30
E: max@bartvinkenpartners.nl 

Jip Gradener | Consultant

Ik ben Jip Gradener en ben begonnen in het HR-werkveld met een Bachelor HR, tijdens mijn studie heb ik verschillende stages gelopen in zowel de profit als de non-profit sector. Daarna heb ik gewerkt als HR-medewerker en heb ik kennis gemaakt met recruitment. Vervolgens ben ik begonnen aan een Master Community development, waarin ik mij een jaar heb verdiept in het onderwerp integratie. Integratie heeft natuurlijk veel te maken met ‘op je plek zijn’. Diversiteit heeft veel met zich meegebracht; muziek, kunst, eten en rituelen. Dit is het Nederland waar ik in opgroei, en waar ik trots op ben. Nederland is zo veel meer dan het ooit was, en al deze groepen maken deel uit van, zijn, ons Nederland.


Op je plek zijn in je huis, in je stad of dorp en op je werk. Dat staat parallel aan jezelf thuis voelen. Ik ben gemotiveerd om mensen te ondersteunen in het vinden van de juiste omgevingen, en vanuit die visie ben ik bij Bart Vink & Partners gaan werken. Ik ben enthousiast om mij in te kunnen zetten voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe kansen, of om mensen nieuwe kansen te laten zien. Het voelt voor mensen soms veilig en vertrouwd om in eigen kringen te blijven. Daarom bieden wij aan de ene kant nieuwe kansen en mogelijkheden aan professionals en aan de andere kant ondersteunen we de organisaties die een functie wil vervullen.

Neem gerust contact op over advies voor je carrière of over het invullen van vacatures bij jouw organisatie.

M: (06)136 261 26
E: jip@bartvinkenparters.nl

 

Bart Vink | Managing Consultant

Hallo mijn naam is Bart Vink. Ik ben consultant en headhunter met een focus op Informatiemanagement en Informatietechnologie en medeoprichter van Bart Vink & Partners.

Op mijn 38e had ik alles bereikt wat ik voor ogen had: een goede baan bij een gerenommeerd IT bedrijf, leidinggevende van verschillende projectteams en verantwoordelijk voor levering aan vele aansprekende klanten. Ik heb een aantal grote opdrachten mogen verkopen en leveren, waarvan Burgernet in mijn ogen de meest aansprekende is.

 

Toch vond ik de 'mens kant' boeiender dan de techniek. Ik realiseerde me dat ik op het carrièrepad bij een grote corporate zat en me steeds minder ging bezighouden met zaken die ik echt leuk vind. Ik gooide het roer om en ontdekte mijn passie: het helpen van mensen in hun carrière en hen daardoor in staat stellen persoonlijk en professioneel te groeien.

Neem gerust contact op over vacatures en sales.

M: (06) 549 374 59
E: bart@bartvinkenpartners.nl

& Partners

Samen met de partners Dennis de Gier, Peter den Boer, Raphael van der Tuin, Ernst Jan Berger, Aron Schilder en Sven van Bockel richtte we Bart Vink & Partners op. Wij verzorgen interim bemiddeling, werving en selectie trajecten en leveren recruitment services aan opdrachtgevers. De afgelopen jaren hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen van recruitment services op het snijvlak van ICT en Sales. Als expert in dit vakgebied geven we lezingen over deze onderwerpen. Bart Vink & Partners werkt ook samen met de Partnerbedrijven Joust (voor Young Professionals) en Reporting Insight (voor Financial management).
Laatste vacatures
inUtrecht
Als Functioneel Beheerder in Utrecht werk je op het snijvlak van business en IT en krijg jij de kans om de IT dienstverlening verder te ontwikkelen. Zo draag jij bij aan de optimale inzet van IT producten voor de business. 
inRotterdam
Als Informatie Architect in Rotterdam heb je sterke verandervaardigheden. Hou je ook van complexe vraagstukken? Lees dan verder…
inDelft
Vertaal jij eisen vanuit de organisatie en neem jij ze mee om de digitale veranderingen in de (retail) business te realiseren en daarbij een bijdrage te leveren aan de zorg? Lees snel verder..
inDelft
Neem jij ownership als Product Owner om digitale veranderingen in de (retail) business te realiseren en daarbij een bijdrage te leveren aan de zorg? Lees snel verder..
inDelft
Heb jij de ambitie om digitale veranderingen in de (retail) business te realiseren en daarbij een bijdrage te leveren aan de zorg? Lees snel verder..