Het Team

Meta Puntman | Recruitment Consultant

Ik heb altijd belangstelling gehad voor wat mensen motiveert en wat maakt of ze zich willen inzetten. Voor mijn masterthesis deed ik onderzoek naar de werkgever-werknemer relatie bij thuiswerken. Met deze kennis en mijn eerdere werkervaring als projectcoördinator help ik mensen nu om zich zowel persoonlijk als professioneel te kunnen ontwikkelen bij een nieuwe organisatie. Ik volg met interesse de innovaties binnen informatiemanagement en mijn focus ligt op functies tussen de werelden van Business en IT.

Neem gerust contact op over advies voor je carrière of over het invullen van vacatures bij jouw organisatie.

 

M: (06)14834048
E: meta@bartvinkenpartners.nl

Peter den Boer | Partner

Ik ben Peter den Boer en als partner zet ik mij in voor diverse recruitment opdrachten en onderhoud ik het netwerk van onze relaties; opdrachtgevers en IT professionals. Ik heb een achtergrond in de ICT en dan met name op het snijvlak met de bedrijfsprocessen. Als consultant, projectmanager en later in meer commerciële rollen ben ik bij veel ICT projecten betrokken geweest waarbij de interactie met de organisatie zelf mij altijd het meeste heeft aangesproken.

Die ervaring gebruik ik in mijn dagelijkse werk waarbij ik met opdrachtgevers de rol probeer scherp neer te zetten en te vertalen naar kwaliteiten die hiervoor bij een kandidaat gezocht moeten worden. Mensen bij elkaar brengen en tot een goede match laten komen vind ik belangrijk en het feit dat je mensen mag begeleiden in een belangrijke stap naar een nieuwe baan maakt het bijzonder. Mijn missie is om mensen en bedrijven te verbinden met een succesvolle samenwerking tot gevolg waarbij jij als professional wordt geholpen in het verder ontwikkelen van je carrière en de opdrachtgever tevreden is met een fijne collega.

Neem gerust contact op over vacatures en sales
M: (06) 4175 3865
E: Peter@bartvinkenpartners.nl

Bart Vink | Managing Consultant

Hallo mijn naam is Bart Vink. Ik ben consultant en headhunter met een focus op Informatiemanagement en Informatietechnologie en medeoprichter van Bart Vink & Partners.

Op mijn 38e had ik alles bereikt wat ik voor ogen had: een goede baan bij een gerenommeerd IT bedrijf, leidinggevende van verschillende projectteams en verantwoordelijk voor levering aan vele aansprekende klanten. Ik heb een aantal grote opdrachten mogen verkopen en leveren, waarvan Burgernet in mijn ogen de meest aansprekende is.

Toch vond ik de 'mens kant' boeiender dan de techniek. Ik realiseerde me dat ik op het carrièrepad bij een grote corporate zat en me steeds minder ging bezighouden met zaken die ik echt leuk vind. Ik gooide het roer om en ontdekte mijn passie: het helpen van mensen in hun carrière en hen daardoor in staat stellen persoonlijk en professioneel te groeien.

Neem gerust contact op over vacatures en sales.
M: (06) 54937459
E: bart@bartvinkenpartners.nl

& Partners

Samen met de partners Dennis de Gier, Peter den Boer, Raphael van der Tuin, Ernst Jan Berger, Aron Schilder en Sven van Bockel richtte we Bart Vink & Partners op. Wij verzorgen interim bemiddeling, werving en selectie trajecten en leveren recruitment services aan opdrachtgevers. De afgelopen jaren hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen van recruitment services op het snijvlak van ICT en Sales. Als expert in dit vakgebied geven we lezingen over deze onderwerpen. Bart Vink & Partners werkt ook samen met de Partnerbedrijven Joust (voor Young Professionals) en Reporting Insight (voor Financial management).
Laatste vacatures
inUtrecht
Sales Lead Cloud Business Solutions, Utrecht. Are you looking for a career at the intersection of IT en Business, for an innovative and growing company in Utrecht?
inUtrecht
Technical ServiceNow Consultant, Utrecht. Are you looking for a career at the intersection of IT en Business, for an innovative and growing company in Utrecht?
inZoetermeer
Als Informatiemanager Bedrijfsvoering in Zoetermeer verbeter jij de zorg met ICT! Je adviseert directie & management over het informatiebeleid en geeft vorm aan informatievoorziening binnen de instelling. Je vertaalt innovatief informatiebeleid naar projectplannen. 
inUtrecht
Sales Lead Cloud Business Solutions, Utrecht. Op zoek naar een carrière op het snijvlak tussen Business en IT, bij een innovatief en groeiend bedrijf in Utrecht?
inZoetermeer
Als Informatiemanager in Zoetermeer verbeter jij de zorg voor cliënten ICT! Je adviseert directie en management over het te voeren informatiebeleid en geeft vorm aan de wijze waarop de informatievoorziening binnen de instelling gerealiseerd kan worden. Vertalen van innovatief informatiebeleid naar meerjarenprojectplannen.