Wat wij doen

Als recruitment specialisten met focus op ICT verzorgen wij geheel of gedeeltelijk het recruitment proces. Wij ondersteunen het recruitment proces met het doel om het aannemen van de juiste mensen sneller en goedkoper te laten verlopen. Het resultaat hiervan zijn betere matches tussen vacatures en kandidaten.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het recruitment vak. Zij beschikken over actuele kennis van effectief proces beheer, online recruitment en social media integratie. Hierdoor kunnen wij u helpen om uw organisatie klaar te maken voor alle uitdagingen die de hedendaagse arbeidsmarkt met zich meebrengt.

Onze diensten helpen u om uw vacatures sneller, goedkoper en met betere kandidaten in te vullen. U kunt ervoor kiezen om de werving- en selectieactiviteiten geheel of gedeeltelijk aan ons uit te besteden. Maak gebruik van onze gratis recruitment scan om te zien welke diensten optimaal bijdragen aan uw doelstellingen. Wij kunnen verschillende problemen oplossen voor onze klanten. Een compleet overzicht vindt u hier onder.

Werving en Selectie

Bij keuze van deze optie zal er vanuit Bart Vink en Partners de volgende activiteiten worden uitgevoerd om het aantal reacties per vacature te vergroten;

  • adverteren;
  • database Searches;
  • social media search;
  • selectie interview met een Introductiemotivatie;
  • organiseren gesprekken en evaluatie met kandidaat en opdrachtgever;
  • en tot slot begeleiding bij de arbeidsovereenkomst.

Headhunten

Deze optie omvat alle activiteiten bij Werving en Selectie plus een doelgroepanalyse en directe benadering van de doelgroep via social media, telefoon of persoonlijk.

Recruitment Services

Sollicitanten Handeling en Selectie
De grote hoeveelheid reacties op een vacature kunnen een hele belasting zijn voor uw bedrijf. Sollicitanten bellen, mailen of schrijven hun sollicitatie. Uit alle reacties selecteren wij de beste (circa) 7 voor u of wij voeren een selectiegesprek en stellen er circa 3 voor met een introductiemotivatie. De advertentie van de vacature kunnen wij vanuit ons systeem op uw site plaatsen zodat alle reacties en communicatie direct via onze recruiters en systemen gaat.

Ervaren Corporate Recruiters
Onze recruitment specialisten komen bij u op kantoor en begeleiden het gehele proces van vacatureprofiel, naar arbeidsmarkt communicatie, naar selectie gesprekken met uw manager, medewerkers en tenslotte een arbeidsovereenkomst.

Recruitment Proces Outsourcing (RPO)
Hiermee bieden wij volledige verzorging van het in stromen van vaste en tijdelijke medewerkers. Wij opereren geheel onder uw Employer Brand en dragen in onze activiteiten hieraan bij. Daarnaast levert een uitbesteding van delen van het recruitment proces uw organisatie een meetbare flexibiliteit in kosten en capaciteit op.

Onze recruitment consultants richten de processen in, maken een korte en lange termijn plan en implementeren eventueel de benodigde processen en systemen. Ze zullen in ieder geval al het mogelijk doen om de gewenste medewerkers bij u aan boord te krijgen.

Meer informatie nodig?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek:
Telefoon: 030 3200250
Mail:         sales@bartvinkenpartners.nl
Laatste vacatures
inVertrouwelijk
Kortom: een functie waar je van tactisch tot uitvoerend niveau alles doet om onze bedrijfsprocessen te ondersteunen en tegemoet te komen aan de behoefte van de gebruikersorganisatie. Je hebt een belangrijke adviesfunctie en werkt mee aan verbeterprojecten. De belangrijkste applicaties waar we mee werken zijn Canvas, Eduframe, en Qualtrics. Je komt werken in een enthousiast team van een Applicatiebeheerder en een (interim) ICT Projectmanager.
inDen Hoorn
Wil jij werken als Functioneel Beheerder voor Identity & Access Management (IAM) bij een retail en services organisatie? Lees dan snel verder!
inRotterdam
[chapo]
inUtrecht
Ben jij een Scrum master die belemmeringen, obstakels en problemen snel kan verhelpen? Weet jij verschillende partijen te verbinden? En help jij een organisatie graag verder in de transitie naar een gecentraliseerd IT-landschap? Lees dan snel verder!
inUtrecht
[chapo]