Vacatures Sales Management

Bart Vink & Partners biedt expertise op het vlak van Sales Management. Niet alleen in de ICT, soms ook daarbuiten . Binnen dit ecosysteem zijn vele functies, rollen en projecten mogelijk. Denk aan: account manager, business development manager, sales consultant, sales project manager, en sales team manager.

Sales Lead Cloud Business Solutions - Utrecht

Sales Lead Cloud Business Solutions, Utrecht. Are you looking for a career at the intersection of IT en Business, for an innovative and growing company in Utrecht?
Gepubliceerd: 29-09-2020
Referentie nr:#BABO01001

Sales Lead Cloud Business Solutions - Utrecht

Sales Lead Cloud Business Solutions , Utrecht. Op zoek naar een carrière op het snijvlak tussen Business en IT, bij een innovatief en groeiend bedrijf in Utrecht?
Gepubliceerd: 29-09-2020
Referentie nr:#BABO00996

Sales Aanvoerder Leeroplossingen - Utrecht

Ben jij een echte Sales Aanvoerder in Leeroplossingen en spreek je de taal van Onderwijs en (online) Learning? Wij zijn op zoek naar iemand die denkt in oplossingen, teamgericht is en...
Gepubliceerd: 25-09-2020
Referentie nr:#BABO01047

Functioneel beheerder/Analist - Amersfoort

Wil jij als Functioneel beheerder/Analist in Amersfoort aan de slag met een bedrijfsapplicatie als interne expert en attente procesdenker?
Gepubliceerd: 14-09-2020
Referentie nr:#BAP00937

Sales Manager Learning Solutions - Utrecht

Ben jij Sales Manager Learning Solutions en spreek je de taal van Onderwijs en (online) Learning? Wij zijn op zoek naar iemand die denkt in oplossingen, teamgericht is en bereid is om in...
Gepubliceerd: 14-09-2020
Referentie nr:#BAK01028
Nieuwe vacatures gelijk in de mail?
Maak een Vacature Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.