Success stories

IT manager (CIO) in Noord Nederland

De opdrachtgever werkte al een aantal maanden met een interim IT Manager en het bureau dat was ingeschakeld om iemand voor vast aan te brengen was daar nog niet in geslaagd. Via de interim manager zijn wij voorgesteld en hebben 1 gesprek met de directeur gevoerd. Bijzonder aan zijn vraag was dat de kandidaat naast vakinhoudelijke kwaliteiten ook een veranderaar moest zijn en innitiatief moest nemen aan de business kant. We zijn gestart met een doelgroep analyse en een directe benadering van mensen in en buiten ons netwerk en aansluitend een advertentie campagne. In korte tijd hebben we veel mensen kunnen spreken waardoor we binnen twee en een halve week 4 kandidaten met motivatie hebben geintroduceerd. 3 daarvan zijn uitgenodigd en met de laatste was de klik en de aansluiting het grootst. Na zijn opzeg periode is deze gestart.

Hands on Datawarehouse architect in Den Haag

De opdrachtgever zat midden in een groot bouw project voor het primaire proces systeem. Daarnaast was er een project gestart om een datawarehouse te bouwen ten behoeve van de management informatie. Beide projecten werden in fasen gebouwd en waren aan continue verandering onderhevig. Voor het datawarehouse zocht men een specialist die de beheer organsiatie kon voorbereiden en als architect de veranderingen uit het andere project moest opvangen. Een specialist met handson ervaring met de specifieke tools, die op archtectuur niveau kan werken en een visie heeft op hoe je een groot dataware house moet beheren. We hebben er voor gekozen alleen mensen direct te benaderen in de diverse vakgroepen op het gebied van de gebruikte tools en via doorverwijzing eindelijk bij 2 kandidaten uit gekomen. Waarvan 1 de opdracht het best kon uitvoeren. Na zijn opzeg termijn van 1 maand is deze gestart.

Technisch implementatie specialist in Amsterdam

De opdrachtgever had veel externe ingehuurd op deze functie en had zich ten doelgesteld eigen mensen aan te nemen op deze functie. In het profiel moest een technische basis op het gebied van Microsoft aanwezig zijn aangevuld met technische projectleiderservaring en ervaring in de samenwerking met beheer in verband met het overdragen van de werkende omgeving. De opdrachtgever had een wachtlijst op hun change kalende en wilde snel goede kandidaten. Deze moesten minimaal even goed zijn als de externe anders zou de interne klant niet accepteren. We zijn gestart met een doelgroep analyse en een directe benadering van mensen in en buiten ons netwerk en aansluitend een advertentie campagne. In korte tijd hebben we redelijk wat mensen kunnen spreken waardoor we binnen twee weken 3 kandidaten met motivatie hebben geintroduceerd. Ze zijn alle 3 uitgenodigd en met de eerste was de klik en de technsiche aansluiting het grootst. Na zijn opzeg termijn van 1 maand is deze gestart.

Manager Projecten en realisatie in Rotterdam

De opdrachtgever heeft een van zijn managers zien gaan en wilde snel vervanging. Het team bestond uit 8 projectleiders die vooral technisch georienteerd waren. In dit team was een verschuiving nodig naar business niveau en beter opdrachtgeverschap naar de toeleveranciers. Daarnaast stond er een groot programma klaar om uitgerold te worden dat een groot beroep op de afdeling zou doen. We zijn gestart met een advertentie campagne en hebben aansluitend mensen benaderd in ons directe netwerk. In korte tijd hebben we een diverse groep aan mensen kunnen spreken waardoor we heel snel 3 kandidaten met motivatie hebben geintroduceerd. Ze zijn alle 3 uitgenodigd, na 2 gesprekken waren 2 kandidaten geschikt bevonden, om totaal verschillende redenen. Uit eindelijk is er een assesment in gezet om een keuze te onderbouwen. Na een opzeg termijn van 2 maanden wordt er gestart.

Meer informatie nodig?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek:
Telefoon: 030 3200250
Mail:         sales@bartvinkenpartners.nl
Laatste vacatures
inUtrecht
Als Junior Recruitment Analist in Utrecht ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van kandidaten voor onze opdrachtgevers.
inNijmegen
Wil jij als Data Architect een cruciale rol spelen in de datastrategie, beleidsvorming en optimalisering van het gebruik van data in een toonaangevende zorgorganisatie? Lees dan snel verder!
inDen Haag
Als Functioneel Applicatiebeheerder in Den Hoorn zorg je voor de inrichting en het beheer van de verschillende systemen voor management, planning en voorraadbeheer.
inAmersfoort
Functioneel Beheerder Amersfoort Zorg
inUtrecht
Consultant Informatie management in Utrecht die zorgt voor goed functionerende applicaties en bedrijfsprocessen. Wil jij vanuit een visie hier een bijdrage in leveren? Lees dan verder..