Onze vakgebieden

Bij Bart Vink & Partners kijken we naar wie iemand is en naar wat diegene goed kan en energie van krijgt. Daarnaast bekijken we waar iemand het best tot zijn of haar recht komt. Onze focus ligt op IT, maar daarbinnen bestaan vele vakgebieden. Aan dit facet wordt nogal eens voorbij gegaan, terwijl wij ervan overtuigd zijn dat dit van essentieel belang is. Zo’n vakgebied noemen wij een ecosysteem.

Dynamische en tegelijkertijd functionele omgeving

In de biologie wordt een ecosysteem gezien als een dynamische en tegelijkertijd functionele omgeving. Een ecosysteem bevat alle voorwaarden die nodig zijn om het leven dat zich in het systeem bevindt te ontwikkelen. Kortom: het draait er om het leven op zich, maar ook om de uitwisseling van materie en energie tussen al wat leeft en de elementen die dit leven mogelijk maken (denk aan water en lucht). En dat is precies hoe Bart Vink & Partners aankijkt tegen het begeleiden van talent binnen specifieke vakgebieden.

Verbinding en wisselwerking

Kandidaten en werkgevers leven in het zelfde ecosysteem. Een vakgebied waarin ze elkaar tegenkomen en moeten omgaan met de elementen die daarbinnen van belang zijn. Vraag en antwoord, behoefte en oplossing: ze bevinden zich altijd binnen hetzelfde systeem. Voor kandidaten is er toegang tot specifieke werkgevers en voor werkgevers is er toegang tot specifieke kandidaten. Bart Vink & Partners zorgt voor de verbinding en een goede wisselwerking tussen beide. Hierdoor ontstaat synergie binnen de vier ecosystemen waarin we ons gespecialiseerd hebben. We weten als geen ander hoe wij professionals succesvol kunnen laten zijn binnen deze vakgebieden.

Onze 4 ecosystemen op een rij: