Jouw carriere

Bij Bart Vink & Partners willen wij je graag helpen in je zoektocht naar jouw doel baan. Onze consultants hebben zelf een Informatie management, IT en Sales achtergrond en gebruiken die ervaring om jou en het bedrijf te begeleiden in de procedure. Wij geven jou gedegen advies voor ieder sollicitatiegesprek, zodat jij je gewenste baan op basis van een gezond vertrekpunt kan gaan invullen.

Werkwijze

Wij hanteren een persoonlijke, no-nonsense aanpak. Na een persoonlijk gesprek waarin we jouw specifieke wensen inventariseren, hoor je direct of we je binnen twee weken in gesprek kunnen brengen met één van onze opdrachtgevers. Je weet dus direct waar je aan toe bent. Ook tijdens het sollicitatieproces kun je met al je vragen bij ons terecht. Wij zijn er voor jou.

In onze werkwijze besteden we veel aandacht aan de begeleiding van jou en de opdrachtgever, zo bereiden we alle gesprekken bij de opdrachtgever met jou voor en evalueren na ieder gesprek. Doelstelling is dat alle verwachtingen en voor jou belangrijke zaken open uitgesproken worden.

Sollicitatietips

Lees hier onze belangrijkste sollicitatietips. Onze consultants begeleiden je op maat door het hele sollicitatie traject.

Voorbeeld CV

De beste manier om je cv in te richten, is je ervaringen in omgekeerd chronologische volgorde te presenteren. Bekijk hier ons voorbeeld CV.

Engels Voorbeeld CV

Download ons Engels voorbeeld CV.
Laatste vacatures
inUtrecht
Lijkt het je leuk om je als Functioneel Specialist Osiris verder te ontwikkelen binnen een onderwijsorganisatie? Lees dan verder! 
inUtrecht
medior Consultant Recruitment in Utrecht: word onderdeel van ons team! Werk samen met diverse bedrijven, bouw je eigen klantenpoule op en denk mee in oplossingen op het vlak van werving & selectie. Wij zijn opzoek naar een sociale, resultaatgerichte collega!
inRijswijk
Als functioneel consultant Microsoft Dynamics 365! in Rijswijk ben jij dé sparringpartner op het gebied van applicaties en bedrijfsprocessen? Kan jij jouw kennis van Microsoft Dynamics 365 CE inzetten om gedegen adviezen te geven en proces- en systeem inrichting te verbeteren? Wil jij ervoor zorgen dat (internationale) interne klanten zo optimaal en efficiënt mogelijk worden ondersteund in haar bedrijfsprocessen? Word dan functioneel consultant Microsoft Dynamics 365!
inUtrecht
Sales Lead Cloud Business Solutions, Utrecht. Op zoek naar een carrière op het snijvlak tussen Business en IT, bij een innovatief en groeiend bedrijf in Utrecht?
inZoetermeer
Als Informatieadviseur Zorg in Zoetermeer verbeter jij de zorg met ICT! Je adviseert directie & management over het informatiebeleid en geeft vorm aan informatievoorziening binnen de instelling. Je vertaalt innovatief informatiebeleid naar projectplannen.