Jouw carriere

Bij Bart Vink & Partners willen wij je graag helpen in je zoektocht naar jouw doel baan. Onze consultants hebben zelf een Informatie management, IT en Sales achtergrond en gebruiken die ervaring om jou en het bedrijf te begeleiden in de procedure. Wij geven jou gedegen advies voor ieder sollicitatiegesprek, zodat jij je gewenste baan op basis van een gezond vertrekpunt kan gaan invullen.

Werkwijze

Wij hanteren een persoonlijke, no-nonsense aanpak. Na een persoonlijk gesprek waarin we jouw specifieke wensen inventariseren, hoor je direct of we je binnen twee weken in gesprek kunnen brengen met één van onze opdrachtgevers. Je weet dus direct waar je aan toe bent. Ook tijdens het sollicitatieproces kun je met al je vragen bij ons terecht. Wij zijn er voor jou.

In onze werkwijze besteden we veel aandacht aan de begeleiding van jou en de opdrachtgever, zo bereiden we alle gesprekken bij de opdrachtgever met jou voor en evalueren na ieder gesprek. Doelstelling is dat alle verwachtingen en voor jou belangrijke zaken open uitgesproken worden.

Sollicitatietips

Lees hier onze belangrijkste sollicitatietips. Onze consultants begeleiden je op maat door het hele sollicitatie traject.

Voorbeeld CV

De beste manier om je cv in te richten, is je ervaringen in omgekeerd chronologische volgorde te presenteren. Bekijk hier ons voorbeeld CV.

Engels Voorbeeld CV

Download ons Engels voorbeeld CV.
Laatste vacatures
inUtrecht
Wil jij als IT Services en Servicedesk medewerker in Utrecht je bezig houden met goede dienstverlening aan circa 180 gebruikers en ook IT services vraagstukken op lossen? Lees dan verder!
inGorinchem
Wil jij je inzetten als Business Analist en heb jij affiniteit met de zorg? 
inVertrouwelijk
Ben jij op zoek naar een IT-carrière waarin je kunt groeien en onderdeel uitmaakt van een enthousiast Support-team bestaande uit PaaS-specialisten (Platform-as-a-Service)? Houd jij ervan om klanten verder te helpen bij problemen? Lees dan verder!
inVertrouwelijk
Technical ServiceNow Consultant, Utrecht. Op zoek naar een carrière op het snijvlak tussen Business en IT, bij een innovatief en groeiend bedrijf in Utrecht?
inUtrecht
Sales Lead Cloud Business Solutions, Utrecht. Op zoek naar een carrière op het snijvlak tussen Business en IT, bij een innovatief en groeiend bedrijf in Utrecht?