Sales management

Sales management is een vakgebied dat gericht is op technieken en management van alle verkoopactiviteiten binnen een organisatie. De inspanningen van de salesfunctie hebben grote invloed op de netto omzet van bedrijven. Sales management gaat verder dan verkoop. Het is het begrijpen van de markt en het continu wendbaar inspelen op de behoeften van de afnemers. Daarnaast zijn sales managers vaak gesprekspartner op boardroom niveau. Het zijn specialisten die op strategisch, tactisch én operationeel niveau commercieel denken en handelen.

In de praktijk

Bart Vink & Partners biedt expertise op het vlak van Sales Management. Niet alleen in de ICT, soms ook daarbuiten . Binnen dit ecosysteem zijn vele functies, rollen en projecten mogelijk. Denk aan: account manager, business development manager, sales consultant, sales project manager, en sales team manager.

Een voorbeeld van iemand die via Bart Vink & Partners aan de slag is gegaan binnen Sales Management:

WIE        Bart Breggeman
WAT      Business Development Leader - Health care & Life Sciences
WAAR   EY

ROL       Ontwikkelen van de Health & Life Sciences markt voor EY. Op basis van wereldwijde en lokale trends en ontwikkelingen anticiperen en invulling geven aan proposities voor de Nederlandse markt, met als doel de positie van EY te laten groeien.
QUOTE  Bart: “Omdat EY ‘best practices’ van over de hele wereld goed beschikbaar heeft, kan ik potentiële klanten snel laten zien hoe andere organisaties met een bepaald probleem zijn omgegaan. Dit geeft klanten het vertrouwen dat EY de juiste kennis in huis heeft."

Meer weten over enkele functies waarin wij bemiddelen binnen Sales Management:

Vacatures Sales management

Wil jij ook via Bart Vink & Partners aan de slag in de Sales management? Bekijk onze vacatures en neem contact met ons op! We leren je graag kennen.