Manon van Rees

Manon van Rees
Naam: Manon van Rees
Mobiel: +31 6 1483 4048
Werk telefoon: +31 30 3200 250

CV:

Een stip aan de horizon, een doel voor ogen en daarvoor gaan….
Dat heb ik de afgelopen jaren gedaan. Naast mijn gezin en baan in de zorg heb ik de studie Toegepaste Arbeid en Organisatie Psychologie gedaan nadat ik had besloten een carrière switch te willen maken. Een duidelijke functie had ik niet in gedachten, maar ik wist wel waar ik mijn dagen mee wilde vullen: een bijdrage leveren in de ontwikkeling van mensen binnen de context van hun werk.
Binnen mijn rol als Recruiter bij Bart Vink & Partners zie ik het als mijn persoonlijke uitdaging om van ieder gesprek een moment te maken waarbij ik mezelf en de ander weer iets verder breng. Of het nu in gesprek is met een klant of met een kandidaat, aan de telefoon of aan tafel. Vanuit nieuwsgierigheid en interesse in mensen, en hun werkervaring tot nu toe en hun ambities voor de toekomst, ontstaan interessante gesprekken waar ik veel van leer en energie uit haal.
Het doel van mijn werk is om de juiste persoon te koppelen aan een functie en om twee partijen daarmee heel blij te maken. De reis ernaartoe is voor mij echter net zo uitdagend als het doel op zich.
Dat doel is de stip aan de horizon en daar ga ik voor.

Neem gerust contact op over vacatures of coaching vragen.
M: (06) 14834048
E: manon@bartvinkenpartners.nl