Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.
Het is niet moeilijk het goede te herkennen, maar wel het in daden om te zetten. Confucius.
Te weten wat men weet, en te weten wat men niet weet, dat is kennis.

Over Bart Vink & Partners

Hieronder geven we graag meer informatie over hoe het bedrijf is ontstaan, wie onderdeel zijn van ons team van consultants en wie onze partnerbedrijven zijn. 

& Partners

Samen met de partners Dennis de Gier, Peter den Boer, Raphael van der Tuin, Ernst Jan Berger, Aron Schilder en Sven van Bockel richtte we Bart Vink & Partners op.  Wij verzorgen interim bemiddeling, werving en selectie trajecten en leveren recruitment services aan opdrachtgevers. De afgelopen jaren hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen van recruitment services op het snijvlak van ICT en Sales. Als expert in dit vakgebied geven we lezingen over deze onderwerpen. Bart Vink & Partners werkt ook samen met de Partnerbedrijven Joust (voor Young Professionals) en Reporting Insight (voor Financial management)

Ons team | Nanda Goejer | Recruitment Consultant

IT vacature

Blijven leren, experimenteren, ontdekken en groeien. Dit is wat mij drijft in het leven en waartoe ik hoop te inspireren. Ik geloof dat dit begint bij het zien van de mens, op zowel zakelijk, inhoudelijk als persoonlijk vlak. Immers, zet de juiste persoon bij de juiste organisatie op de juiste plek en beiden zullen accelereren. Maar tot die ideale match kom je pas wanneer je de organisatie, betrokken personen en de kandidaat echt leert kennen. Het verhaal achter de vacature en de mens achter het cv.

Oprechte interesse en gezonde nieuwsgierigheid gecombineerd met een goed analytisch vermogen zijn de eigenschappen die ik hiervoor mee breng. Mijn inhoudelijke bagage heb ik opgedaan met mijn propedeuse Toegepaste Psychologie en opleiding Personeel & Arbeid, uitgebreid met een coaching opleiding. Vakinhoudelijk blijf ik mij ontwikkelen door te durven vragen en veel informatie tot mij te nemen. Dit gecombineerd met werkervaring aan zowel intermediairkant als de corporate kant anderzijds maakt dat ik een veelzijdig Recruiter ben vol energie en passie voor het vak.

Neem gerust contact op over vacatures of coaching vragen.
M: (06) 1131 0858
E: nanda@bartvinkenpartners.nl

Ons team | Peter den Boer | Partner

Ik ben Peter den Boer en als partner zet ik mij in voor diverse recruitment opdrachten en onderhoud ik het netwerk van onze relaties; opdrachtgevers en IT professionals. Ik heb een achtergrond in de ICT en dan met name op het snijvlak met de bedrijfsprocessen. Als consultant, projectmanager en later in meer commerciële rollen ben ik bij veel ICT projecten betrokken geweest waarbij de interactie met de organisatie zelf mij altijd het meeste heeft aangesproken.

Die ervaring gebruik ik in mijn dagelijkse werk waarbij ik met opdrachtgevers de rol probeer scherp neer te zetten en te vertalen naar kwaliteiten die hiervoor bij een kandidaat gezocht moeten worden. Mensen bij elkaar brengen en tot een goede match laten komen vind ik belangrijk en het feit dat je mensen mag begeleiden in een belangrijke stap naar een nieuwe baan maakt het bijzonder. Mijn missie is om mensen en bedrijven te verbinden met een succesvolle samenwerking tot gevolg waarbij jij als professional wordt geholpen in het verder ontwikkelen van je carrière en de opdrachtgever tevreden is met een fijne collega.

Neem gerust contact op over vacatures en sales
M: (06) 4175 3865
E: Peter@bartvinkenpartners.nl 

Ons team | Bart Vink | Managing Consultant

Hallo mijn naam is Bart Vink. Ik ben consultant en headhunter met een focus op Informatiemanagement en Informatietechnologie en medeoprichter van Bart Vink & Partners.

Op mijn 38e had ik alles bereikt wat ik voor ogen had: een goede baan bij een gerenommeerd IT bedrijf, leidinggevende van verschillende projectteams en verantwoordelijk voor levering aan vele aansprekende klanten. Ik heb een aantal grote opdrachten mogen verkopen en leveren, waarvan Burgernet in mijn ogen de meest aansprekende is.

Toch vond ik de 'mens kant' boeiender dan de techniek. Ik realiseerde me dat ik op het carrièrepad bij een grote corporate zat en me steeds minder ging bezighouden met zaken die ik echt leuk vind. Ik gooide het roer om en ontdekte mijn passie: het helpen van mensen in hun carrière en hen daardoor in staat stellen persoonlijk en professioneel te groeien.

Neem gerust contact op over vacatures en sales.
M: (06) 54937459
E: bart@bartvinkenpartners.nl

Je bevindt je hier Home > Over ons
Deel met jouw netwerk
Nieuwe vacatures gelijk in de mail?
Maak een Vacature Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
© 2017 Bart Vink & Partners|Disclaimer|Sitemap|Veelgestelde vragen|