Inschrijven met automatische CV verwerking

Wanneer je een CV hebt, kun je dat hier invoegen. We zullen proberen jouw CV automatisch te verwerken en zullen zoveel mogelijk velden voor je invullen, zodat het registratie proces sneller verloopt. We accepteren DOC, DOCX, PDF, ODT en RTF bestanden. Voordat je CV verwerkt kan worden, dien je tevens de beveligingscode in de afbeelding hieronder over te nemen.

Laatste vacatures
inDelft
Scrum Master in Delft die digitale veranderingen in de (retail) business kan realiseren en daarbij een bijdrage levert aan de zorg? Lees snel verder..
inSchiphol
De Product Data Manager Nederland & Belgie in omgeving Schiphol heeft een belangrijke rol in de online dienstverlening en digitalisering voor de Nederlandse en Belgische markt en neemt initiatief om productdata en de bijbehorende bedrijfsprocessen te managen.
inAmsterdam Zuidoost
Wil jij als Business Analist in Amsterdam meewerken aan het verbeteren van de Informatievoorziening van grote regionale publieke sector organisatie? Lees dan verder!
inUtrecht
Als Accountmanager bij Joust Young Professionals in Utrecht ben je dagelijks in gesprek met opdrachtgevers.
inUtrecht
Als Chapter Lead Business Analyse in Utrecht kom je te werken bij een snelgroeiende Consultancy organisatie in Digitaliseringsprojecten. Heb je de ambitie om het Chapter Business Analyse onder jouw leiding te laten groeien? Lees dan verder!