Te weten wat men weet, en te weten wat men niet weet, dat is kennis.

Het is niet moeilijk het goede te herkennen, maar wel het in daden om te zetten. Confucius.

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.

Success Stories

IT manager (CIO) in Noord Nederland.

De opdrachtgever werkte al een aantal maanden met een interim IT Manager en het bureau dat was ingeschakeld om iemand voor vast aan te brengen was daar nog niet in geslaagd. Via de interim manager zijn wij voorgesteld en hebben 1 gesprek met de directeur gevoerd. Bijzonder aan zijn vraag was dat de kandidaat naast vakinhoudelijke kwaliteiten ook een veranderaar moest zijn en innitiatief moest nemen aan de business kant. We zijn gestart met een doelgroep analyse en een directe benadering van mensen in en buiten ons netwerk en aansluitend een advertentie campagne. In korte tijd hebben we veel mensen kunnen spreken waardoor we binnen twee en een halve week 4 kandidaten met motivatie hebben geintroduceerd. 3 daarvan zijn uitgenodigd en met de laatste was de klik en de aansluiting het grootst. Na zijn opzeg periode is deze gestart.

Hands on Datawarehouse architect in Den Haag

De opdrachtgever zat midden in een groot bouw project voor het primaire proces systeem. Daarnaast was er een project gestart om een datawarehouse te bouwen ten behoeve van de management informatie. Beide projecten werden in fasen gebouwd en waren aan continue verandering onderhevig. Voor het datawarehouse zocht men een specialist die de beheer organsiatie kon voorbereiden en als architect de veranderingen uit het andere project moest opvangen. Een specialist met handson ervaring met de specifieke tools, die op archtectuur niveau kan werken en een visie heeft op hoe je een groot dataware house moet beheren. We hebben er voor gekozen alleen mensen direct te benaderen in de diverse vakgroepen op het gebied van de gebruikte tools en via doorverwijzing eindelijk bij 2 kandidaten uit gekomen. Waarvan 1 de opdracht het best kon uitvoeren. Na zijn opzeg termijn van 1 maand is deze gestart.

Technisch implementatie specialist in Amsterdam

De opdrachtgever had veel externe ingehuurd op deze functie en had zich ten doelgesteld eigen mensen aan te nemen op deze functie. In het profiel moest een technische basis op het gebied van Microsoft aanwezig zijn aangevuld met technische projectleiderservaring en ervaring in de samenwerking met beheer in verband met het overdragen van de werkende omgeving. De opdrachtgever had een wachtlijst op hun change kalende en wilde snel goede kandidaten. Deze moesten minimaal even goed zijn als de externe anders zou de interne klant niet accepteren. We zijn gestart met een doelgroep analyse en een directe benadering van mensen in en buiten ons netwerk en aansluitend een advertentie campagne. In korte tijd hebben we redelijk wat mensen kunnen spreken waardoor we binnen twee weken 3 kandidaten met motivatie hebben geintroduceerd. Ze zijn alle 3 uitgenodigd en met de eerste was de klik en de technsiche aansluiting het grootst. Na zijn opzeg termijn van 1 maand is deze gestart.

Manager Projecten en realisatie in Rotterdam

De opdrachtgever heeft een van zijn managers zien gaan en wilde snel vervanging. Het team bestond uit 8 projectleiders die vooral technisch georienteerd waren. In dit team was een verschuiving nodig naar business niveau en beter opdrachtgeverschap naar de toeleveranciers. Daarnaast stond er een groot programma klaar om uitgerold te worden dat een groot beroep op de afdeling zou doen. We zijn gestart met een advertentie campagne en hebben aansluitend mensen benaderd in ons directe netwerk. In korte tijd hebben we een diverse groep aan mensen kunnen spreken waardoor we heel snel 3 kandidaten met motivatie hebben geintroduceerd. Ze zijn alle 3 uitgenodigd, na 2 gesprekken waren 2 kandidaten geschikt bevonden, om totaal verschillende redenen. Uit eindelijk is er een assesment in gezet om een keuze te onderbouwen. Na een opzeg termijn van 2 maanden wordt er gestart.

.Net C# developer in Den Haag

Onze opdrachtgever brengt steeds meer van zijn diensten in een selfservice portaal op verschillende divices uit. Om die reden zoeken ze uitbreiding van het team. Een ervaren developer met back-end en frond-end ervaring en aansluitend ervaring met mobile development op iPhone, Android en Microsoft. Er waren nu externe developers ingehuurd en de kandaten moesten op gelijkwaardig niveau zijn. We zijn begonnen met een markt en doelgroep analyse en hebben en speciale propositie gemaakt voor mensen die in de regio Den Haag wonen en elders in het land werken. Na 3 weken zijn we met twee mensen in gesprek gekomen waarvan er 1 zeer enthousiast werd over deze kans. In het tweede gesprek bij de opdrachtgever is hem direct een contract aangeboden. Hij gaat over 2 maanden starten.
CV zoeken
Twitter
Je bevindt je hier Home > Opdrachtgevers > Success Stories
Deel met jouw netwerk
Nieuwe vacatures gelijk in de mail?
Maak een Vacature Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
© 2017 Bart Vink & Partners|Disclaimer|Sitemap|Veelgestelde vragen|