Jij en de nieuwe stijl van adviseren.

Welkom.

IMNEO is een onafhankelijk adviesbureau voor functioneel beheer en informatiemanagement met gedreven adviseurs, die het verschil willen maken bij onze klanten. IMNEO focust op begeleiden, verandermanagement en interim teammanagement. IMNEO is een zusterorganisatie van de VFB® Academy: kennis en opleidingen gaan bij ons hand in hand. Wij laten je graag ervaren hoe jij waarde kunt toevoegen aan je organisatie en daarmee de organisatie verbetert.

Advies.

Wij zijn IMNEO.

Hoe wij het verschil maken voor onze relaties? Wij kijken vooruit en zijn altijd op zoek naar verbetering. Wij houden van uitdagingen, nemen initiatief en willen inspireren. Met deze mentaliteit helpen wij relaties met de aanpak van vraagstukken en brengen ze verder dan ze al zijn. 

Altijd willen leren, kennis willen delen en samenwerken zit in het IMNEO-dna. Ons zusterbedrijf VFB® Academy maakt en deelt kennis. Door samen te werken met jou en jouw organisatie kunnen we de kennis laten landen op de juiste plek in de organisatie. 

Benieuwd naar de juiste oplossing voor jouw uitdaging?

Opzoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij zijn een snelgroeiend en onafhankelijk adviesbureau, dat haar oorsprong vond in de sterk toegenomen adviesvraag aan de VFB® Academy. In de praktijk werden steeds vaker docenten van de Vakopleiding Functioneel Beheer gevraagd of ze ook beschikbaar waren voor bijvoorbeeld verandermanagement en interim teammanagement op het gebied van functioneel beheer en informatiemanagement. Geruime tijd heeft de VFB® Academy voorzien in deze vraag, totdat zusterorganisatie IMNEO in het leven werd geroepen voor deze adviespraktijk. Adviseurs van IMNEO geven nog altijd de opleidingen van de VFB® Academy: kennis en kunde gaan bij ons hand in hand.

Wij komen graag in contact met professionals die ook willen blijven leren en kennis willen delen.