Inschrijven

Als je op onze site niet gelijk de juiste positie herkent of je wilt in aanmerking komen voor opdrachtgevers waarvoor we niet adverteren? Doe dan een open inschrijving.

Laatste vacatures
inDen Haag
Ben jij ervaren met beheer op CRM en/of ERP pakketten. En wil je vanuit Den Haag voor verschillende opdrachtgevers werken? Lees dan verder...
inDen Haag
Ben jij iemand die van aanpakken houdt, heb je inmiddels enige jaren ervaring als Microsoft Dynamics CRM consultant?  Wij zoeken een Lead CRM Consultant met lef en ervaring in Microsoft Dynamics CRM. 
inUtrecht
Als Informatie Analist in Utrecht werk je mee aan het inrichten en optimaliseren van verschillende applicaties door wijzigingen te initiëren en te beoordelen. Je hebt ook een coördinerende rol bij het implementeren van deze wijzigingen.
inDen Haag
Functioneel beheerder in Den Haag bij een Start Up die de markt zal opschudden. Wil jij meewerken om in een nieuwe, snel groeiende organisatie juridische diensten in de markt te zetten? Lees dan verder!
inUtrecht
Ben jij een implementatie consultant met ervaring in het uitrollen van pakketten zoals ERP, CRM of EMS? Lees dan verder...