Inschrijven

Als je op onze site niet gelijk de juiste positie herkent of je wilt in aanmerking komen voor opdrachtgevers waarvoor we niet adverteren? Doe dan een open inschrijving.

Laatste vacatures
inAmsterdam Zuidoost
Wil jij als BI Ontwikkelaar in Amsterdam meewerken aan het verbeteren van de processen en applicaties in het onderwijs?
inRijswijk
Als functioneel consultant Microsoft Dynamics 365! in Rijswijk ben jij dé sparringpartner op het gebied van applicaties en bedrijfsprocessen? Kan jij jouw kennis van Microsoft Dynamics 365 CE inzetten om gedegen adviezen te geven en proces- en systeem inrichting te verbeteren? Wil jij ervoor zorgen dat (internationale) interne klanten zo optimaal en efficiënt mogelijk worden ondersteund in haar bedrijfsprocessen? Word dan functioneel consultant Microsoft Dynamics 365!
inRijswijk
Manager Application Management in Rijswijk. Ben jij die gedreven en ervaren Teambuilder? Wil jij een team van 16 enthousiaste Functional Consultants leiden naar de toekomst? Lees dan verder..
inUtrecht
Medior recruitment consultant in Utrecht: word onderdeel van ons team! Werk samen met diverse bedrijven, bouw je eigen klantenpoule op en denk mee in oplossingen op het vlak van werving & selectie. Wij zijn opzoek naar een sociale, resultaatgerichte collega!
inZoetermeer
Als Informatiemanager in Zoetermeer verbeter jij de zorg voor cliënten ICT! Je adviseert directie en management over het te voeren informatiebeleid en geeft vorm aan de wijze waarop de informatievoorziening binnen de instelling gerealiseerd kan worden. Vertalen van innovatief informatiebeleid naar meerjarenprojectplannen.