Inschrijven

Als je op onze site niet gelijk de juiste positie herkent of je wilt in aanmerking komen voor opdrachtgevers waarvoor we niet adverteren? Doe dan een open inschrijving.

Laatste vacatures
inUtrecht
Lijkt het je leuk om je als Functioneel Specialist Osiris verder te ontwikkelen binnen een onderwijsorganisatie? Lees dan verder! 
inDen Haag
Als Functioneel Tester in Den Haag bewaak je de kwaliteit van de applicaties bij een grote distribiteur van zorgmiddelen. in de functie vertaal je business requirements en (non)functionele requirements naar acceptatiecriteria en testgevallen voor nieuwe informatiesystemen of aanpassingen aan bestaande systemen.
inAmsterdam Zuidoost
Wil jij als Informatiemanager Onderwijs in Amsterdam Zuidoost meewerken aan het verbeteren van de processen en informatiestromen? Lees dan verder!
inDen Haag
Als Functioneel Applicatiebeheerder Logistiek in Den Haag zorg je voor de inrichting en het beheer van de verschillende systemen voor management, planning en voorraadbeheer.
inAmsterdam Zuidoost
Wil jij als Informatie Architect Onderwijs in Amsterdam Zuidoost meewerken aan het verbeteren van de Informatievoorziening? Lees dan verder!