Sales Consultant Information Management

Nieuw
Sales Consultant die vanuit Utrecht adviseert en organiseert op het vlak van Informatie Management.
Apeldoorn
Sales Management
4000 - 5000 EUR

Waar ga je als Sales Consultant Information Management werken?

Als Sales Consultant krijg je de kans om mee te bouwen aan een nieuw adviesbureau IMNEO, dat zich richt op informatiemanagement nieuwe stijl met kantoren in Utrecht en Apeldoorn. Deze integrale benadering van functioneel beheer sluit aan op de boeken en vakopleidingen van één van de partners van IMNEO. Getriggerd door de opleiding en/of handboeken kloppen opdrachtgevers geregeld bij ons aan voor bijvoorbeeld inspiratie voor of hulp bij implementatie van een nieuwe werkwijze. IMNEO beschikt over de beste en meest gemotiveerde mensen om het vakgebied naar een hoger plan te tillen.

Wij opereren vanuit onze kantoren in Apeldoorn en Utrecht. Onze opdrachtgevers zijn veelal grote organisaties in de publieke en commerciële sector. We werken met functioneel beheer teams, hun manager én het management daaromheen. Denk hierbij aan een transitiemanager, directie en CIO.

Wat ga je als Sales Consultant Information Management doen?

Wij zoeken uitbreiding van ons salesteam om nog meer impact te hebben op de carrière en het geluk van onze IMNEO-consultants. Als Sales Consultant ga jij ons unieke concept verder uitbouwen en new business genereren voor de regio tussen Apeldoorn en Utrecht.

Je zit bij toonaangevende organisaties aan tafel om de mooiste opdrachten te scoren voor onze consultants en om met de klant mee te denken over de ontwikkeling van hun functioneel beheer organisatie. Je signaleert kansen, weet welke vragen er bij klanten spelen en bent in staat om goede oplossingen te bieden. Jij kent de markt, weet wat er in jouw regio gebeurt en speelt hier creatief op in.

Wat neem je als Sales Consultant Information Management mee?

We zoeken een gedreven Sales Consultant die volledig sales ownership wil. Iemand die zichzelf kwalificeert als een echte ‘go getter’: een actieve netwerker, target gedreven, een volhouder die doet wat er voor nodig is om onze klanten te helpen. Je ziet kansen en durft hier ook input voor te geven bij onder andere het marketingteam waarmee je nauw samenwerkt. Je focus ligt op new business en het uitbouwen van ons huidige klantenbestand: je brengt DMU’s in kaart, bewerkt deze actief en bouwt daarmee snel een netwerk op. Daarnaast werk je nauw samen met onze directie en ons netwerk, je krijgt energie van behaalde resultaten. Om succesvol te zijn in deze functie is het van belang dat je affiniteit met en kennis hebt van Informatiemanagement en functioneel beheer.

Herken jij je in dit profiel, wil jij klanten blij (blijven) maken en écht impact hebben op jouw collega’s? Kom dan met ons kennismaken.

  • Je hebt een HBO of WO diploma;
  • Je hebt circa 2 jaar ervaring met een commerciële (bij-)rol;
  • Je bent commercieel ingesteld;
  • Je hebt affiniteit met en kennis van informatiemanagement en functioneel beheer;
  • Je bent een actieve netwerker, resultaatgericht, creatief en een volhouder;
  • Je kunt je helemaal vinden in onze kernwaarden: passie, samenwerken en verantwoordelijkheid .

Wat hebben we jou te bieden als Sales Consultant Information Management?

Als Sales Consultant heb je kantoor in Utrecht en in Apeldoorn. En daarnaast:

  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Laptop, telefoon en mobiliteit;
  • Werken in een jong, dynamisch team met veel flexibiliteit en plezier;
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ambities.

Wil je meer weten neem dan contact op met Daniël E. Brouwer of met Bart Vink.

Copyright: IMNEO B.V.

Publicatiedatum

18.12.2023

Bart Vink
Bart Vink
Mobiel: +31 6 5493 7459

Bel mij terug