Data management

Effectief data management valt of staat met het slim en goed gebruik van data, waardoor mensen en organisaties beter presteren. Binnen dit vakgebied staan het ontsluiten, structureren en analyseren van verschillende databronnen centraal. Bedrijfsdata en big data worden gecombineerd en nieuwe data-architecturen worden ontworpen en geïmplementeerd. Er ontstaan oplossingen waarmee complexe data voor organisaties begrijpelijk worden en betekenis krijgen. Er komt hierbij een breed scala aan technieken kijken, van verschillende soorten databasesystemen tot machine learning en van data governance tot business intelligence tooling.

In de praktijk

Bart Vink & Partners biedt expertise op het vlak van Data Management. Binnen dit ecosysteem zijn vele functies, rollen en projecten mogelijk. Denk aan: manager big data analytics, data steward of BI-consultant.

Een voorbeeld van iemand die via Bart Vink & Partners aan de slag is gegaan binnen Data Management:

WIE        Kunal Doerbali 
WAT      Senior Solutions Consultant
WAAR   Stibo Systems

ROL       Het verbeteren van de grootste asset van klanten, te weten: informatie. Adviseren over het organiseren van data en zorgen dat dit beheersbaar blijft door Stibo software te implementeren.
QUOTE  Kunal: “Onze klanten hebben vaak ook weer miljoenen klanten. Ze zijn steeds weer erg gelukkig als het beheren hiervan door de gehele organisatie heen vereenvoudigd wordt. Het verbeteren van bedrijfsprocessen en het ontzorgen van mensen door het inzetten van mijn kennis geeft mij energie.”

Laatste vacatures
Vertrouwelijk
inUtrecht
Vertrouwelijk
inAmersfoort
Philadelphia
inAmersfoort