Jouw carriere

Bij Bart Vink & Partners willen wij je graag helpen in je zoektocht naar jouw doel baan. Onze consultants hebben zelf een Informatie management, IT en Sales achtergrond en gebruiken die ervaring om jou en het bedrijf te begeleiden in de procedure. Wij geven jou gedegen advies voor ieder sollicitatiegesprek, zodat jij je gewenste baan op basis van een gezond vertrekpunt kan gaan invullen.

Werkwijze

Wij hanteren een persoonlijke, no-nonsense aanpak. Na een persoonlijk gesprek waarin we jouw specifieke wensen inventariseren, hoor je direct of we je binnen twee weken in gesprek kunnen brengen met één van onze opdrachtgevers. Je weet dus direct waar je aan toe bent. Ook tijdens het sollicitatieproces kun je met al je vragen bij ons terecht. Wij zijn er voor jou.

In onze werkwijze besteden we veel aandacht aan de begeleiding van jou en de opdrachtgever, zo bereiden we alle gesprekken bij de opdrachtgever met jou voor en evalueren na ieder gesprek. Doelstelling is dat alle verwachtingen en voor jou belangrijke zaken open uitgesproken worden.

Sollicitatietips

Lees hier onze belangrijkste sollicitatietips. Onze consultants begeleiden je op maat door het hele sollicitatie traject.

Voorbeeld CV

De beste manier om je cv in te richten, is je ervaringen in omgekeerd chronologische volgorde te presenteren. Bekijk hier ons voorbeeld CV.

Engels Voorbeeld CV

Download ons Engels voorbeeld CV.
Laatste vacatures
inUtrecht
Ben jij een creatieve Proces- & Informatieadviseur met projectmanagement skills? We zoeken een teamspeler voor optimalisatie van IT-oplossingen. Omgeving Delft, directe start, 32-40u per week
inVertrouwelijk
Als Business Analist het aanspreekpunt zijn van alle wensen en mogelijke veranderingen op het gebied van informatievoorziening binnen en buiten deze maatschappelijk relevante organisatie? Lees dan snel verder!
inHilversum
Wil jij werken in een organisatie met korte lijnen, waar je invloed kunt uitoefenen en waar hard werken gezien en gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder!
inEde
IT Manager; Ede; onderwijsorganisatie
inDen Haag
Als Functioneel Applicatiebeheerder in Den Hoorn zorg je voor de inrichting en het beheer van de verschillende systemen voor management, planning en voorraadbeheer.