Te weten wat men weet, en te weten wat men niet weet, dat is kennis.

Het is niet moeilijk het goede te herkennen, maar wel het in daden om te zetten. Confucius.

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.

Data Management

Effectief data management valt of staat met het slim en goed gebruik van data, waardoor mensen en organisaties beter presteren. Binnen dit vakgebied staan het ontsluiten, structureren en analyseren van verschillende databronnen centraal. Bedrijfsdata en big data worden gecombineerd en nieuwe data-architecturen worden ontworpen en geïmplementeerd. Er ontstaan oplossingen waarmee complexe data voor organisaties begrijpelijk worden en betekenis krijgen. Er komt hierbij een breed scala aan technieken kijken, van verschillende soorten databasesystemen tot machine learning en van data governance tot business intelligence tooling.

IN DE PRAKTIJK

Bart Vink & Partners biedt expertise op het vlak van Data Management. Binnen dit ecosysteem zijn vele functies, rollen en projecten mogelijk. Denk aan: manager big data analytics, data steward of BI-consultant.

Een voorbeeld van iemand die via Bart Vink & Partners aan de slag is gegaan binnen Data Management:

WIE              Kunal Doerbali
WAT            Senior Solutions Consultant
WAAR         Stibo Systems


ROL             Het verbeteren van de grootste asset van klanten, te weten: informatie. Adviseren over het organiseren van data en zorgen dat dit beheersbaar blijft door Stibo software te implementeren.
QUOTE        Kunal: “Onze klanten hebben vaak ook weer miljoenen klanten. Ze zijn steeds weer erg gelukkig als het beheren hiervan door de gehele organisatie heen vereenvoudigd wordt. Het verbeteren van bedrijfsprocessen en het ontzorgen van mensen door het inzetten van mijn kennis geeft mij energie.”

Je bevindt je hier Home > Over ons > ECOsystemen > Data Management
Deel met jouw netwerk
Nieuwe vacatures gelijk in de mail?
Maak een Vacature Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
© 2017 Bart Vink & Partners|Disclaimer|Sitemap|Veelgestelde vragen|