Te weten wat men weet, en te weten wat men niet weet, dat is kennis.

Het is niet moeilijk het goede te herkennen, maar wel het in daden om te zetten. Confucius.

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.

Sales Management

Sales management is een vakgebied dat gericht is op technieken en management van alle verkoopactiviteiten binnen een organisatie. De inspanningen van de salesfunctie hebben grote invloed op de netto omzet van bedrijven. Sales management gaat verder dan verkoop. Het is het begrijpen van de markt en het continu wendbaar inspelen op de behoeften van de afnemers. Daarnaast zijn sales managers vaak gesprekspartner op boardroom niveau. Het zijn specialisten die op strategisch, tactisch én operationeel niveau commercieel denken en handelen.

IN DE PRAKTIJK

Bart Vink & Partners biedt expertise op het vlak van Sales Management. Niet alleen in de ICT, soms ook daarbuiten . Binnen dit ecosysteem zijn vele functies, rollen en projecten mogelijk. Denk aan: manager business development, senior accountmanager en sales director.

Een voorbeeld van iemand die via Bart Vink & Partners aan de slag is gegaan binnen Sales Management:

WIE           Bart Breggeman
WAT         Business Development Leader - Health care & Life Sciences
WAAR      EY


ROL          Ontwikkelen van de Health & Life Sciences markt voor EY. Op basis van wereldwijde en lokale trends en ontwikkelingen anticiperen en invulling geven aan proposities voor de Nederlandse markt, met als doel de positie van EY te laten groeien.
QUOTE     Bart: “Omdat EY ‘best practices’ van over de hele wereld goed beschikbaar heeft, kan ik potentiële klanten snel laten zien hoe andere organisaties met een bepaald probleem zijn omgegaan. Dit geeft klanten het vertrouwen dat EY de juiste kennis in huis heeft."

Je bevindt je hier Home > Over ons > ECOsystemen > Sales Management
Deel met jouw netwerk
Nieuwe vacatures gelijk in de mail?
Maak een Vacature Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
© 2017 Bart Vink & Partners|Disclaimer|Sitemap|Veelgestelde vragen|